MINA NYA BABYS


GOSIG SÖNDAG

Gick upp tidigt och åkte in till stan och käkade en go frukost med tjejerna i klassen, riktigt mysigt då vi snackade om allt mellan himmel och jord, sånt man kanske inte alltid snackar om i skolan så det var skönt! Sedan gick vi runt och kollade i lite affärer och avslutade med käk på espresso house. En riktigt mysig dag helt enkelt och behövde verkligen ta det lugnt idag med personer jag tycker om, kom nyss hem och ska vila en stund annars kommer jag aldrig orka göra något sen så godnatt.


GALET

Vad fan hände ikväll?!?? Vet knappt var vi var men det var fett skönt iallafall fastän jag tappade bort min mobil, dricka och jacka men hittade det mesta sen förutom drickan men skitsamma den var äcklig ändå!!! Helt cp kväll ändå alla gick loss och det blev lite knas på slutet men ändå fett värt tills Joel lämnade mig ensam, men snackade med min älsklings alfa i telefonen ända tills jag blev hämtad vid centralen så det var ganska ok ändå!! Nu har jag käkat resterna ur mina påskägg och är helt proppmätt så nu skall jag sova och tagga om för imorgon! Just det har kommit på att jag gillar en person väldigt mycket också så det är inte sant, helt sjukt hur länge sen det var jag kände så om ens någonsin... Men det löser sig säkert nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon, puss love till er alla!!


JADÅÅÅ

Har vart hos min söta farmor och farfar nu i några timmar, ganska tråkigt men ändå mysigt och nödvändigt typ. Åt påskmat och farmor hade gjort sin goda potatissallad som hon bara gör typ tre gånger om året vid jul, påsk och midsommar så det var jättesmaskigt! Fick två påskägg också, ett från pappa och ett från farfar så nu är jag rund och go! Imorgon väntar ett till på mig hemma hos mamma med. ☺ Hann även kika lite på Bayernmatchen och gud så grymma dom är! Om dom kommer till Champions league finalen igen måste jag lätt åka dit i år igen och kolla, men så sjukt grymma som dom är blir det nog inga problem! Nu är jag iallafall på väg in till stan och ska möta upp en kompis så drar vi iväg på lite festligheter, skall bli kul att komma ut idag igen även fast jag ska ta det lite lugnare idag, imorgon väntar en tidig morgon med tjejerna i klassen!!


KAOS

Håller på och städa mitt rum nu, behövdes verkligen för det såg ut som kriget typ! När jag e klar ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Vid 6 kommer farfar och hämtar mig och Mathilda så ska vi åka och käka påskmiddag med dom. Hade egentligen behövt städa upp lite här hemma också innan mamma och dom kommer hem men får se vad jag hinner! Nu måste jag iallafall skynda mig så jag får något gjort men uppdaterar senare....


ITS FRIDAY

Planerna för dagen gick i kras när jag sov bort halva dagen men det var verkligen välbehövligt! Sova är fan underskattat och skall verkligen sova ut under veckan så jag är ordentligt utvilad sen när helvetes skolan drar igång. Har bara degat och sedan kom min finaste Matilda och överraskade mig. Vi bakar kokosbollar och bara myser, värsta festen här ju!!!


LOVDAG #1

Hade en galet skön kväll igår med massa goa människor, den avslutades verkligen på bästa sätt också! Imorse var det upp tidigt och åka till stallet, tror jag bara sov 4 timmar inatt så var galet trött när jag kom dit. Red iallafall ut i det fina vårvädret och det var helt underbart!! Nu är jag på väg hem och ska däcka i soffan några timmar innan jag gör mig redo för kvällen, har lite planer på G så får se vad som händer!


MIN BADASS BABE


SKOLAAA

Är i skolan nu och ska skriva klart en svenska uppsats sen ska jag stressa hem och fixa allt inför ikväll. Har haft världens softaste kemilektion, älskar fan min lärare hon är så söt och mysig och bjuder klassen på godis, sååå sööt mitt hjärta smälter!


SOFT

Sitter och myser på espresso house nu med Emily och Clara, sedan skall jag träffa pappa och fika med honom också och sedan åker jag till stallet! ☺☺


GOTTTT

Har spelat upp en pjäs på engelskan och fick sluta direkt efter den så då åkte jag och killarna till ichiban! Sedan köpte vi med oss glass och satte oss på piren i solen, helt underbart älskar sånna här dagar!


KING NATHAN <3


THE THREE MUSKETEERS #LOL

Haha hittade denna bilden, så typical oss att koppla ihop hörlurarna och lyssna tillsammans :))) btw saknar våran risis som måste bli frisk snart!! ❤❤


FREEDOM

Nu är jag på väg hem efter en grymt lång dag i skolan, har skrivit mitt sista prov på 2 veckor och det känns för jävla bra!!!! Hade två prov idag, i idrott och samhällsekonomi och dom var väldigt enkla båda två så är skit glad för det också!!!! Var dock i skolan till kvart över 5 och tog båten med felix (värsta omvägen...) så kommer inte vara hemma förrän halv 7 haha, aja taggar påsklov nu!!


TRUE SHIT

Jag har kommit på att jag är verkligen ingen pluggmänniska. I grundskolan var det helt annorlunda och jag skulle aldrig nöja mig med ett G eller VG men samtidigt var alla i klassen så extremt lata att man inte hade någon press på sig eftersom ingen jävel jobbade arslet av sig. Samtidigt var allt enkelt och icke tidskrävande, raka motsatsen till vad det är i dag. Jag går i en pluggklass på en pluggskola men har ändå turen att gå i en klass där fler är som mig, annars vet jag inte vad jag hade gjort.... Jag är inte den som skulle säga nej till en kompiskväll för att plugga ikapp den där extra sidan i matten bara för att hänga med, verkligen inte. Att göra saker och träffa människor jag tycker om ger mig drivkraft till att orka med plugget och som det ser ut nu är skolan inte prio 1. Det är klart jag tycker skolan är viktig, det är inte det jag säger utan jag menar att jag inte är beredd att lägga ned den tiden det krävs för att få A i alla ämnen, har liksom insett att det finns roligare och framförallt viktigare saker här i livet. Jag har lurat mig själv alldeles för länge och bangat roligheter alldeles för många gånger och intalat mig själv att jag måste plugga, men får jag något gjort? Svaret är NEJ. Jag har till och med tappat kontakten och glidit ifrån de som betydde allra mest för mig för bara några månader sen och det är något jag verkligen ångrar. Det är verkligen dags att ta tag i det här och strukturera upp mitt liv, i somras var allt perfekt så skall sträva efter känslan jag hade då, det blir säkert bra... Vet knappt vad det är jag skriver, vet bara att jag är så sjukt skoltrött och har 2 prov imorgon jag egentligen borde plugga till men istället sitter jag här med datorn. Hittade min spellista från 2011 och till och med den lockar mer än de där satans dokumenten jag vet att jag egentligen borde läsa.... Kanske är detta bara en fas men samtidigt hoppas jag inte det, jag vill inte vara den där tjejen som lägger ner all tid på skolan....

 

KILL ME

Har standard telefon-pluggat med maxi nu och det gick bra faktiskt! Skall läsa igenom idrottshäftet igen och sedan börja med ekonomin... Verkar som det blir en lång natt men har sovmorgon imon så aa får väl göra klart detta!


VÅFFELMYS


NICE

Solhäng i fåtöljen innan jag sätter igång med plugget, gaaaaalet varmt!!


KEMIKUL


KVALITETSTID MED BECKS

Idag åkte jag och Becka in till stan och fikade och myste, sedan käkade vi även sushi och solade. Jag brände mig så är helt röd och ansiktet är helt stramt haha det är inte mysigt ... :( Träffade även alla mysiga gamla tjejer en snabbis och det var verkligen längesen, efter på tisdag har jag ingenting i skolan och är helt ledig resten av veckan + hela påsklovet så skall verkligen träffa dom så mycket som möjligt!! Taggar iallafall lov nu, ska bli så sjukt skönt att slippa alla måsten som har med skolan att göra och bara umgås med dom man tycker om! Sen idag har jag även pluggat ekonomi eftersom jag har prov på det snart och tycker det är såååå tråkigt men det blev iallafall lite bättre när pappa hjälpte mig. Har även sovit några timmar nu på kvällskvisten och nu skall jag hoppa i badet och sedan krypa ner i sängen igen, godnatt alla fina!! ❤


SUNDAY

Ute och promenerar i fina Majorna, jätteskönt att bara gå och rensa tankarna i det fina vädret! Är ju här väldigt sällan nu för tiden så det gäller verkligen att ta vara på tiden när jag kan. Igår var jag på krök hemma hos söta Max som går i Matildas klass, det var jättemysigt och massa sköna människor där, dock gick tiden väldigt fort så aa det kändes som vi inte var där så länge! Sedan drog vi till Burger King och satt där en stund innan jag åkte hem.... Nu skall jag iallafall åka in till stan och sätta mig på en uteservering med min fina bästis och bara ta igen allt vi missat, hoppas ni får en bra dag allihopa och att ni njuter av solen!! ❤


BÄÄJBS

Go kväll med goa vänner love you guys!!! Nu ska jag däcka godnatt ❤


GÖTT VÄDER

Vaknade med galet go utsikt förrut, solen skiner och himlen är blå!! Planerna för dagen är något oklara men kvällen blir säkerligen bra iallafall, nu skall jag kolla klart en serie och sedan hoppa in i duschen!


YES

Denna dagen blev verkligen helt super precis som jag trodde! Allt har vart jättebra och jag har träffat så många fina vänner både i skolan, efter skolan och i stallet! Har även vart mycket med mina familj och det har faktiskt varit mysigt det med, tro det eller ej... Hoppningen med esteban gick verkligen skitbra är jättestolt över pållen som hoppar alla möjliga kluriga banor även när hindrens blir lite högre! Ahh är skittagg på att börja rida i paddocken nu när det förhoppningsvis blir lite varmare, mina fingrar och tår var hårda som sten och kalla som isbitar efter vi var klara... Är iallafall hos farmor och farfar nu och har käkat tårta som var skitgod som vanligt, i halvleken åker vi heeeeem!!


PASTA HAUS


GRATTIS

Grattis på födelsedagen kära syster! 14 år gammal redan, känns som det var igår vi var små och uppträdde med våra shower. Även fast jag oftast har varit ganska elak och kört med ett och annat tjyvnyp (haha, tror bara vi fattar vad som menas..) så tycker jag om dig jättemycket! Är verkligen sååå glad att just du är min syster och när jag tänker efter har vi alltid haft sjukt kul tillsammans. Det kan inte ha varit lätt för dig att växa upp med mig då jag nog är den jävligaste systern man kan tänka sig men tack för allt tålamod och för att du är världsbäst. Love you. ♥

22/3 2013

Har sjungit för min syster nu på morgonen för hon fyller år, det gjorde att jag blev lite sen så jag fick skynda som en idiot men aa jag hann iallafall. Solen skiner, det är varmt och jag ska möta min favorit nu på morgonen, kan det bli bättre eller?!? Ska dessutom hoppträna sedan och efter det åker vi nog till farfar och käkar tårta eller så firar vi hemma får se, hur som helst så kommer det bli en bra dag!! ☺


FINALLY


NÄMEN TJÄÄÄNA

Väntar på att mammi ska komma hem så ska vi förbereda lite inför imorgon, sedan skall jag skriva labbrapport och skypea med killarna annars har jag inget mer planerat idag, sjukt skönt faktiskt!!


TUDELUUU!!

Idag har bara vart en vanlig skoldag typ, men kort och ganska ok ändå! Sedan satt jag och killarna kvar i skolan i typ 3 timmar och bara döda tid, vet inte varför men skulle egentligen plugga men det slutade med att vi bara satt och snackade typ... Sen åkte jag iallafall till stallet och hoppade Esteban och det gick väl helt sådär, han var ganska överladdad vilket resulterade i att vi inte fick till så fina språng men vad gör det när han är så söt och bäbisaktig?! Hoppade iallafall de nya hinderna som var superfräscha och bra, massa fina färger och väger knappt något så det var ett stort plus!! Kan knappt vänta till fredag då vi skall hoppa med dom igen och då skall även söta lilla Kerstin fota så det blir naaaaaajs. Nu skall jag äta kaka och skriva min labbrapport hear you later!! ♠♥
 
 

TYPICAL SPOTIFYKRIG


BAD

Påväg hem nu, har bara haft simprov och en riktig lektion idag. Simningen va jättekul och efter det käkade vi på donken innan vi fick stressa tillbaks till skolan. Nu ska jag hem och plugga till ett ekonomiprov jag egentligen skulle ha idag, men var dåligt förberedd och tänker inte det låta gå ut över mitt betyg så aa jag gör provet någon annan dag. Hade värsta planen att plugga med pappa för han kan allt sånt men nee självklart skulle han ner och jobba i Malmö så jag får försöka lära mig allt själv, har en labbrapport med och när den och provet är gjorda är jag typ nästan fri!! Ska bli så gött att pusta ut för en gångs skull efter typ 3 intensiva veckor!!! Tror bra det är jag och mamma hemma ikväll så tror vi skulle mysa med film och godis eller något, blir säkert bra!! ☺


TIME TO WAKIEWAKIE

Har sovit sen jag kom hem och ajjjj så skönt!! Sedan väckte mamma mig för att jag behövde plugga men va skittrött så låg kvar i sängen och pluggade med Max i telefonen, asskönt han typ ställde frågor och svarade på dom själv så det enda jag behövde göra var att lyssna typ. Lärde mig mycket iallafall och nu sitter jag faktiskt och pluggar själv, skall göra några instuderingsfrågor innan jag hoppar in i duschen så hejdå ha det gött


KALLT SOM FAN

Står och väntar på bussen like a baaaaws, skoja, det är skitkallt!! Min tågdejt Parya lurade med mig till Kållered och nu vet jag inte hur jag ska hitta hem riktigt.. Har iallafall bara haft en riktig lektion idag och det var engelska som jag förövrigt hatar. Har den sämsta läraren i världen som har världens tråkigaste lektioner, åååh vill typ skjuta mig själv på engelskalektionerna. Det spelar fan ingen roll om man får ett högt betyg för det är tråkigt ändå, så illa är det. Det var fan mitt favoritämne innan typ men nu är det fan värre än värst. Aja nog om det. Det har inte hänt så mycket idag förutom att jag fått tillbaka två betyg och att jag typ vart hos en doktor, just det har spelat in en spanska film också och det var kallt som fan även det och så fort jag kommer hem ska jag krypa ner under täcket och bli lite varm.


ÄLF


HAHA


DUKTIG ALFIS

Gick skitbra, han var jättepigg och fin och nu käkar vi räkmacka i cafeét i väntan på hästklassen.


SNÄLL FÖR EN GÅNGS SKULL

Idag ställde jag klockan på 07:45 och gick upp och gjorde frukost till mamma, det har jag nog aldrig gjort förut men nån gång måste vara den första. Nu skall jag gå upp och byta om och sedan åka till stallet och hoppa en runda på Alfis. Skall bli jättekul för det var ett ganska bra tag sedan, sen måste jag tyvärr hjälpa till på banan under storhästklassen, har inte kollat startlistan men tror det är rätt många starter vilket betyder att jag måste stanna i stallet länge.


SATÖRDAY

Har haft en riktigt lugn lördag, har bara sovit och ätit typ haha. Har vart hos min farmor och farfar men kom hem för en stund sedan och märker att ingen är hemma?! Jag är skitsugen på något gott så ska be mamma köpa med sig godis hem sen så jag klarar mig genom denna kvällen, jag och mitt sockersug alltså.... Nu skall jag iallafall bädda ner mig i sängen och kolla några avsnitt av gossip girl, verkar bli en helt underbar lördag alltså! ♥
 


FRIDAY

Idag blev det en riktig spontanutgång, skulle egentligen bara slappa hemma men det blev ändrade planer och vi åkte hem till Hamlet. Var där typ en timma innan vi drog vidare till Kålltorp, typ chillkrökade bara och lekte lekar sen skulle dom ut på krogen så aa nu e vi påväg hem. #taggaarton #jagvillocksåut


JAAAAAA!!!!

JAG FICK C I MATTE 1C!!!! Det enda jag ville fyfaaaaan vad gött!!!!!!!!


CHILLIDILL TORSDAG

Heeej allihopa, solen skiner och allt känns helt underbart!!! Har kollat på gossip girl hela morgonen och det är först nu jag gått upp ur sängen, har precis käkat frukost och skall snart sätta mig med biologin. Vet inte hur jag gör med skolan imorgon men måste antagligen åka dit och skriva provet men jag får se.... Är inte sådär jättepepp på det för att isåfall måste jag plugga och det tar emot faktiskt. Men imorgon hoppas jag att jag mår bättre så jag kan hitta på något, blir så uttråkad av att bara sitta hemma nu, måste verkligen göra något.... Nu skall jag vänta på att mamma kommer hem med glass, haha sorgligt nog är det är typ dagens höjdpunkt. Nu skall jag iallafall sätta håkan på repeat i högtalarna och njuta av att solen lyser in genom fönstret, hans nya låt är verkligen helt sjukt jävla underbar så det är inte sant.
 
 

TNX MAMMI

 

TALKING ABOUT A REVOLUTION

HELLO EVERYBAAAADY!! Har bara haft en lugn dag hemma och mår faktiskt mycket bättre nu!! Har ätit massa päronsplitt glassar med håkan på repeat varvat med gossip girl hela dagen. En helt super serie som jag verkligen har fastnat för nu. Skall fräscha till mig lite och vänta på att mamma blir klar sen åker vi till stallet, känner att jag har tröttnat på att sitta inne nu så det skall bli skönt att komma ut. När jag kommer hem sedan skall jag sjunka ner framför gossip girl igen och ta det lugnt resten av kvällen...
 

DETTA VAR DET SJUKASTE


SICK

Åkte hem tidigare från skolan för jag kände mig krasslig, hade tänkt ta det lugnt och lägga mig framför tvn och bara vila men när jag kommer innan för dörren möts jag av att alla är hemma och står med handdukar och torkar. Badkaret på övervåningen hade läckt och det hade spridit sig ut på golvet i rummet bredvid och även droppat genom taket in i badrummet och köket där nere. Så det var full rulle och jag fick stå på stolar och torka i taket haha men nu har jag iallafall tagit en dusch och ligger helt seg i sängen. Skall skriva klart en text och sedan bara ta det lugnt resten av kvällen, vill verkligen inte bli sjuk nu men alla i familjen är sjuka förutom min syster så det är nog rätt troligt att jag också blir det, tyvärr.....
 

I VÄNTAN PÅ SEG PARYA

Sitter på pendeln påväg till skolan nu, har bara tre lektioner idag och inga tuffa ämnen så det är gött! Efter skolan ska jag träffa pappa i stan och fika tror jag, det blir säkert bra! Borde sätta igång och plugga också för jag har prov på fredag, gaaah taggar påsklov!! Har haft tre intensiva veckor nu med minst 2 STORA prov i veckan och efter biologin på fredag har jag bara ett ekonomiprov nästa vecka sen är allt över!!


HAPPY DAYS

Ligger i sängen och vilar lite, kom nyss hem och har käkat lite och så. Hade ingen spanska idag så slutade tidigt och då åkte jag och mötte Frida och har spenderat hela dagen med henne, så mysigt!! Vi har känt varandra så sjukt länge att vi känner varann så himla bra både utan och innan. Älskar att vi kan ligga i flera timmar och inte göra något utan att det blir tråkigt, idag sov vi några timmar tillexempel hahah. Jag tänkte sätta mig och skriva en svenskatext men det är något cp med vårt internet så får se om det kommer igång snart eller om jag skiter i det. Annars hörs vi imorgon, puss heeeej ❤


SUNDAY

Hello buddies, har haft fullt upp idag! Vaknade upp hos Lovisa och var kvar där några timmar och bara chillade. Jättemysigt och vi planerade massor inför bohuscupen som drar igång med första omgången i April! Sedan åkte jag till min farfar och käkade pizza med dom innan mamma kom och hämtade mig och vi åkte hem. Pluggade lite innan jag fick något ryck och ville göra i ordning mitt rum så det har jag gjort nu. Har slängt ut massa skit, typ ett skrivbord, tre påsar med böcker och två skräppåsar så nu är det rent och fint. Dock ser garderoben ut som ett bombnedslag men det orkar jag inte ta nu så får göra det imorgon. Bytte även gardiner och möblerade om och ska bara köpa lite grejer innan det är helt klart, kommer bli jättenice!!! Nu skall jag läsa igenom några kapitel i kemiboken för jag har prov imorgon och sedan skall jag ta mig ett långt bad. Tycker det är skitskönt att bada länge på söndagar för det känns fräscht att avsluta veckan sådär lugnt och avslappnat. Men nu ska jag sätta igång så vi hörs!! ❤


FIRAR ATT FAVVOSEN VANN


MYSLÖRDAG

Är hemma hos Lovisa med stalltjejerna och myser, riktigt trevligt och vi kollar melodifestivalen! Sen skall vi käka frukt och bara snacka skit resten av kvällen! Hoppas ni har en lika bra kväll som jag har! ❤


DET ÄR SMÅSAKERNA SOM GÖR DET


ITS FRIDAY

Efter stallet åkte jag hem och fixade mig och sedan gick jag till Frida som fixade mg ännu mer. Min personliga stylist och håret blev skitfint!! Vi drog iallafall till scandic hotel en stund tills vakterna slängde ut alla och då drog vi vidare typ men så blev det lite knas resten av kvällen men vad gör det när man har gött sällskap?!? Har iallafall haft en riktigt trevlig kväll med Teresa och Frida, mina två fina. Nu skall jag sova godnatt puss ❤


BIFF EM


HELLO SUMMER, ARE YOU THERE!?!?!?

Helt sjukt vad jag längtar efter sommaren och värmen. Kunna gå med shorts utan att frysa ihjäl när man åker hemifrån klockan 7 på morgonen, sena grillkvällar med goa vänner och soliga dagar fyllda med bad. Sommaren 2012 var verkligen bra, jag mådde så sjukt bra även fast jag tog en del knasiga beslut som jag verkligen inte hade tagit i nuläget. Jag gick ut på morgonen och kom hem sent på kvällen ungefär hela lovet, alla morgnar på bambataket och dagarna på Saltholmen. Tennisveckan i Båstad och den hästiga Falsterboveckan med Lollo och hennes mysiga familj! Jag släppte taget om en person samtidigt som en annan trädde in i mitt liv och det är väl inte direkt något jag är glad över idag, men då kändes det så himla rätt och huvudsaken är väl ändå att det kändes bra då...? Min finaste skånekompis Matilda kom upp och bodde hos mig i några dagar och vi hade jättekul tillsammans, hoppas verkligen jag kan åka ner till henne i sommar, det hade vart skitkul! Jag och Becka bodde ensamma hos henne i några dagar när hennes föräldrar var bortresta och det var fullt ös tre dagar i rad, kommer ihåg att det var helt sjukt kul! Hennes lägenhet var överfull, störningsjouren kom typ 3 gånger och vi fick plocka fimpar på gården dagen efter. Sommaren 2012 var verkligen skitbra men denna sommaren skall bli ännu bättre! Har inte planerat så mycket och vill inte göra det heller utan vill bara ta allt som det kommer och njuta av varenda dag, ååååh kan det inte bli sommar nuuu?!?!!? ♥

HOLA CERVEZAS

Hej alla glada!! Idag har jag varit i skolan och sedan fikade jag med min fina kompis Dorothea. Blev kvar på espresso house rätt länge för vi hade massor att prata om men det var bara mysigt! Sedan åkte jag hem och har bara slappat i några timmar plus hjälpt min syster med hennes fysikläxa. Nu har jag käkat och ska bläddra igenom min egen fysikbok då jag har mitt första fysikprov imorgon... Taggadåååå, nä men tänker inte plugga så mycket, bara läsa igenom anteckningarna tror jag... Men aa vi får se om jag hinner göra något inlägg senare annars hörs vi imon puss hej


LOVE YOU DADDY


DELICIOUS

Detta är fan en gåva från ovan, så sjukt äckligt underbart jävla gott! Typ som en blandning av nutella och smör, låter lite mysko kanske men ni måste smaka! Jag kan lova er att ni inte kommer ångra er...

GAAAALET CHILL ONSDAG

Precis hemkommen från stallet och sitter och käkar lite maaaat. Ridningen gick jättejättebra och är så sjukt taggad inför bohuscupen nu! Vi har vårat dreamteam verkligen med både ryttare och hästar och det verkar som att allihopa är lika taggade så vi hoppas på det bästa! Förrutom att jag har ridit idag så har jag även varit i skolan, hade bara en lektion som var en labb och sedan hade jag den muntliga delen av matte nationella. Det gick faktiskt över förväntan så det kanske finns lite hopp trots allt. Sedan satt vi kvar i skolan i typ en timme, vet inte ens varför men aa skitsamma. Sen åkte jag och Clara och fikade och sen åkte jag till stallet... :)

ZUP

Halloj där! Försöker planera helgen då jag har massa grejer jag vill och behöver göra men är lite svårt att få ihop allt typ. De vardagar som är kvar skall jag försöka plugga, rida och komma iväg till gymmet. Har mitt första fysikprov på fredag och känner mig fortfarande lite rostig på vissa moment så måste läsa igenom boken och försöka hitta det rätta tänket fram tills dess. Lördag är väldigt oklart då jag inte vet om jag är ensam hemma än, men antingen ska jag att ha typ en middag eller så har jag myskväll med stalltjejerna. Det blir nog bra hur som helst.... På söndag MÅSTE jag verkligen plugga då nästa vecka är proppfull av skolarbete. Har en kemi labbrapport som skall in, ett kemiprov och ett biologiprov. Kanske inte världens bästa kombo att ha prov i två av de tyngsta ämnena på samma vecka men en liten tröst är väl att jag är ledig på torsdagen. :PpPPpPpP Ähhhh fyyy kommer typ dö men känslan efter den veckan kommer fan vara obeskrivlig!!!! Har typ inte ett piss jag behöver göra och då kan jag säga er att jag kommer dega sönder!!
 
 
 
 

HELLO THERE ONSDAG

Blev lite sent igår vilket resulterade i att sängen blev min bästis i några timmar extra! Var så trött imorse när klockan ringde att jag inte ens kunde öppna ögonen så det kändes som att det var lika bra att sova vidare. Hade ändå bara spanska och engelska nu på förmiddagen vilket inte är så "seriösa" ämnen, så jag missade iallafall ingenting. Nu är jag iallafall påväg till skolan och ska egentligen bara ha en biologilabb, men eftersom vi har den muntliga delen av matte nationella idag och jag hamnade i den sista gruppen måste jag stanna i skolan en och en halv timma efter vi slutat. Lite segt men jag kanske kan plugga lite till fysikprovet vi har på fredag. Efter skolan skall jag iallafall åka upp till stallet och rida så det blir nog en bra dag ändå.
 
Här får ni en bild på min lagom goda frukost!! ♠♣♠♣

ENGELSKA KVÄLLSSYSSLA

Skall sätta mig med en fet redbull och plugga halva natten nu. Har en ganska svettig engelska inlämning som går ut på att man skall skriva massa quotes och förklara och analysera dom. Det jobbiga är att jag inte ens har läst boken ännu så skall skriva under tiden jag bläddrar igenom den typ.

Har inte gjort så mycket idag, var i skolan och slutade tjugo i fem vilket betyder att jag är hemma väldigt sent!! Åkte och tränade och har bara degat fram tills nu, fan asså så typiskt mig att alltid vänta till sista sekund med allting. Går typ runt med årets stress för att jag vet att jag borde plugga men skiter ändå i det, är så sjuuukt lat verkligen... Men när jag väl sätter mig med plugget kvällen innan det skall in har jag sån jävla fokus så det är inte sant. Vad som helst hade typ kunnat hända och jag hade ändå suttit klistrad vid datorn.... Aja nu skall jag sluta babbla och dyka in i boken ha det gooottttt!!

HJÄLPLISTA A LÁ NA1E


MOT GYMMÄÄÄT

Är påväg till Majorna med mamma, skall hämta min syster där och så skall vi allihopa åka och träna. Välbehövligt kan jag säga er, tränade en gång förra veckan men innan dess var det 4 veckor sedan!!! Ska iallafall försöka komma in i det igen, har dock massa plugg och massa vänner jag vill hinna träffa så aa vi får väl se! ☺


KALLT SOM FAN

Sitter på bussen påväg hem nu, är så sjukt kallt så jag tror jag kommer dö. Har inga nycklar heller så jag ber till gud att någon är hemma, annars vet jag inte vad jag gör... Har iallafall vart i stan med pappa och det var jättemysigt, fikade och fick med mig en jättefin tröja hem! Nu skall jag iallafall gå av bussen, jag kommer dööö puss på er!!!


KRIMINELL

This is what we do at polhem. Suttit och gjort knytnävsslag-leken och slått på ovansidan handen med handflatan hela fysiklektionen. Haha hela handen bultar och är röd och svider som faaaan.


RHODOS FÖRFAN

Som det ser ut nu drar jag och några vänner iväg till Rhodos en vecka i sommar, väntar bara på klartecken om vilka som skall med och vilka som får. Min söta pappa har väl inte direkt sagt rakt ut jag får åka men förhoppningsvis så får jag det ändå, om jag känner honom rätt liksom. Har ju på sätt och vis redan vart utomlands utan föräldrar, var på Teneriffa förrförra året med två kompisar och då var Matildas mamma med men det var inte direkt så att vi hängde med henne haha. Och fastän vi var helt ensamma på dagarna (och typ kvällarna med) så var vi lugna och skötte oss, ska bara han att förstå det.
 
 
Måste bara övertala mina päron om att man inte blir våldtagen där nere bara för att man är svensk och att vi kommer ta det lugnt, haha nej men jag borde få och jag taggar redan! Så sjukt gött att vara ute på kvällarna och nätterna och sova några timmar för att sedan ligga på stranden på dagarna. Jag hoppas att massa goa människor följer med och att vi blir många, det hade vart fett najs. TAGGA DÅÅÅÅÅÅ

SUUUUUUUNDAY

Haft en jätteskön dag, vaknade upp bredvid min bästa vän efter en mysig deep talk natt. Sen gick jag hem och gjorde klart min fysiklabb som skall vara klar imorgon, var ganska slitit faktiskt för jag har glömt min bok i skolan så fick googla alla formler och sånt. Har vart skitglad hela dagen för att solen har vart framme, jag och pappa gick på en långpromenad med Pontus och det var jättehärligt och bra för tjockishunden att röra på sig en lite längre sträcka tror jag. Jag hoppas veeerkligen att det är lika fint väder imorgon och att det håller i sig i fortsättningen, jag vill ha vååååår nu!!! Det är nästan så att jag är glad för att det är Måndag imorgon om det nu skall vara så fint vädet! Nu sitter jag och funderar på om jag ska läsa en bok som egentligen skall vara klar imorgon eller om jag skall ladda ner filmen istället. Har inte ens börjat och imorgon har vi diskussion om boken så måste iallafall göra något av det. Ha det goooooott!
 
 

DEUTSCHLAND

Bara en anledning till varför man älskar Tyskland. Stämningen på gatorna i München när Bayern är i Champions League final på hemmaplan, åååååååh. Någon gång skulle jag vilja bo i Tyskland över en sommar, jag älskar Köln så där hade det inte varit helt fel att bo. Nästan hela pappas släkt bor ju i Tyskland och på så sätt är det är lite synd att jag inte kan språket. Jag vill verkligen lära mig det och farfar och pappa säger hela tiden att dom skall lära mig men ändå gör dom inte det, haha. Nej men när jag har lite mer tid och har gått ut gymnasiet skall jag lätt åka och bo där.
 
 

BÄSTISHÄNG

Har haft en jättemysig kväll med min fina bästis! Vi har kollat på film, tjockat oss och bara myst. Hoppas ni andra haft en lika bra kväll som jag haft, nu skall vi sova pusspuss godnatt! ❤


NEW IN

 

GÅRDAGEN

Igår efter stallet åkte jag hem till Frida där hon fixade oss, var kvar där rätt länge och först vid 11 tiden traskade vi över till en kompis. Alla gamla majornabarn var där så det var mysigt att träffa dom, dock var det några andra där som förstörde stämningen helt. Orkar inte med sånna människor som inte kan bete sig, är oförskämda och skriker som apor. Ne usch, men det var iallafall kul att träffa alla saknade gamla tjejer och även killarna. Vid halv två tiden blev jag hämtad och då somnade jag typ direkt när jag kom hem... Glömde av att jag hade med kameran så det blev tyvärr inga bilder men här kommer en bild från innan iallafall. ♥

DADDYTIME

Är i stan och shoppar lite med pappi, jättemysigt och nu sitter vi och käkar sushi! Ska till några mer affärer innan vi beger oss hemåt och då ska jag möta upp en kompis. Fick reda på en tråkig nyhet nyss, vi skulle egentligen åka till Paris på påsklovet men pappas pass har gått ut och eftersom han är tysk medborgare så tar det 2 månader att förnya passet här i Sverige, så vi missar påsklovet precis. Haha så typiskt oss egentligen, det hände exakt samma sak i somras när vi skulle till Barcelona men då va det Mathildas pass som hade utgått.


ÅHH JAG VILL FYLLA ARTON!!

Är galet avensjuk på mina vänner som fyller eller redan har fyllt 18, och alla bilder dom lägger upp från krogen gör ju inte precis saken bättre... Fatta vad mäktigt att vara arton och få vara helt oberoende av andra. Att få bestämma över sig själv helt och hållet, typ kunna dra iväg vart man vill utan att be om lov. Tänk att få gå ut lagligt, skaffa körkort, ha rösträtt och få köpa folköl på ica, frihet säger jag bara!! Fast det känns ändå skrämmande på något sätt, tänk allt ansvar man förväntas ta och att faktiskt betraktas som vuxen på riktigt, det är läskigt tycker jag. Jag tyckte typ det var stort att fylla tretton, att vara tonåring var ju hur ballt som helst då. Sexton skall vi inte ens snacka om, hade drömt att få övningsköra sen dagen jag fyllde femton typ. Vart fan tog åren vägen, hur kunde vi växa upp så snabbt och hur kan 95orna redan fylla arton!? Jag känner mig fortfarande som den lilla fyraåriga busungen vars favoritställe var på pappas axlar, då min syster var min bästavän och mina största idoler var mamma och pappa. Det kanske är tur ändå att det är ett och ett halvt år kvar....

MITT ❤


IN THA CAAAAR

Påväg hem från en superträning i stallet, gick jättebra och de flesta sprången hoppade han jättefint! Det var första gången vi var ute i paddocken efter vintern så han var lite pigg och allmänt glad på livet men är ändå jättenöjd med honom lilla pluttisen. Nu skall jag hem och käka lite fruktsallad innan jag traskar över till Frida och låter henne fixa mig och sedan drar vi och träffar alla de gamla tjejerna, vi har inte setts på ett tag så det ska bli jättekul!! Har med mig kameran så förhoppningsvis kanske jag slänger upp lite bilder imorgon så håll utkik!


RSS 2.0