HELVETE

Detta var fan värsta skoldagen i hela mitt liv, hatar skolan så sjukt mycket just nu och vill inget hellre än att gå på sommarlov. Faaaan vad allt suger


BILDER FRÅN HAMBURGÖ


GO KVÄLL

Kom precis hem från gymmet och är helt dööööd! Det var sjukt nice att träna och nu är jag faktiskt taggad på att komma igång med träningen igen! Väntar på att mina ägg skall bli klara så jag kan äta dom sen skall jag ta ett varmt bad innan jag kryper ner i sängen! Är helt slut och imorgon är det full rulle så skall lägga mig i tid idag. Morgondagen blir nice iallafall, efter skolan skall jag till stan sedan stallet och slutligen på bio! Tror även det skulle komma lite folk hit imorgon och grilla och om jag har tur kanske dom är kvar när jag kommer hem igen! Men nu skall jag kila så ha deeeeet ♥

NU JÄVLAR SKA DE KÖTTAAAS


YEY

Är i mitt fina Majorna just nu och skall strax gå ut på en promenad i solen! Sååå underbart väder och har kunnat sitta ute mycket idag! Hade mitt svenska nationella också och det gick väl sådär... Hade kunnat gå bättre men samtidigt sämre också så får se. Detta var dock första gången någonsin jag var nervös inför ett tal, har alltid tyckt det vart kul innan men idag var det faktiskt nervigt! Nu skall jag iallafall ut och ta en glass med min käre farfar ha det gott


HEJ HEJ HEJ

Nu är jag påväg till skooolan, skall ha mitt sista prov, nationella muntliga i svenska sedan är jag friiiii!! Skall bara finslipa på en biologipresentation jag och Emily har imorgon men det är absolut inget stort så det känns skönt! Nu har jag bara roliga dagar framför mig som inkluderar häst och pojkvän så det blir gott. Taggar tävling i helgen, bohuscupen final någonstans på tjörn med bästa Alfis och bästa laget!!!!!! Wehoooo kommer bli så kul oavsett resultat, dreamteam!!!

DAGEN

Hej alla gladaa! Denna dagen har vart väldigt bra och den började på bästa sätt av att jag nääästan blev väckt av min älskii som kom hit och överraskade mig tidigt imorse!! Vi har typ bara varit hemma hela dagen och det var mysigt sen gjorde han våfflor till mig och det var också mysigt! Världens bästa pojkvän verkligen.. ♥ Vid sex åkte jag till stallet och vet ni vad, jag red min älsklingsross!!! Han fick en skada förra sommaren så han har inte kunnat hoppa efter det men idag hoppade vi på ängen, var så himla glad verkligen för allt kändes precis som förr! Bästa ponnyplutt, kommer leva på den känslan läääänge!! 

DAGS O BRÄNNA LITE FÄTTTT


MOVIETIME ON LE SAMHÄLL

Nu när kurserna börjar ta slut och vi har haft våra sista inlämningar har vi bara deglektioner! Ganska gött faktiskt att bara chilla, just nu kollar vi på filmen blood diamond men det känns lite onödigt för hade ju liksom kunnat göra något annat nu istället haha.


LE MOI


TYPICAL AMANDA ATT FÖRSOVA SIG

Idag är en sån dag när jag har sjukt mycket energi och är jävligt glad! Det känns jättebra och vet faktiskt inte varför det är så, var helt hyper när jag vaknade! Idag vankas det pluggtisdag så får väl hoppas energin håller i sig tills ikväll! Efter idag är det endast 6 skoldagar kvar, wehooo!


GODER NATT

Halihallå alla fina och glada! Nu har jag skickat in mitt samhällsarbete och det är nog första gången någonsin jag skickat in något jag inte vart nöjd med. Men jaja, skönt att ha det gjort iallafall nu är det ur vägen liksom! Nu skall jag snart sova och imorgon är en ny dag, har sovmorgon och bara tre lektioner imorgon varav en är idrott så det räknas typ inte. Skall iallafall bli deeeeeeeg och efter det tror jag att jag skulle träffa pappsen i stan. Eller ja det skall jag bara våra scheman matchar och jag inte slutar fööör tidigt för vill inte sitta och vänta på att han ska bli klar på jobbet liksom. Efter det har jag planerat att kötta lite kemi för är ledig på onsdag och då vill jag kunna hitta på något annat, för på torsdag är det prov! Efter det är jag verkligen fri (om man räknar bort ett fysikprov nästa vecka men det är inte viktigt) så det känns grymt skönt! Men nu skall jag stänga ner datorn och krypa ner i sängen så ha det gott och sov sött mina små hallon


TRUE SHIT


SOMMARLOVSTANKAR

Vill bara börja med att säga tack till er tappra människor som fortsätter kika in här trots att bloggen vissa dagar står tom. Det har hänt så mycket den senaste tiden och jag har hela tiden mycket att tänka på. Snart är det sommarlov och det känns förjävla gött, kan knappt tro att det är sant! Snart är hela ettan avklarad och det känns som det bara var några veckor sedan vi började. Har träffat jättemycket fina människor detta året, framförallt mina kära klasskamrater och min pojkvän men det skall bli gott att ta en paus från allt. Kommer ju självklart umgås med folk från skolan på sommarlovet men det skall bli gott att ta en paus från vissa. Om bara två år är det min tur att ta studenten och det känns fett läskigt. Tyckte det kändes stort att börja nian liksom och snart tar man studenten. Lite tankar bara men börjar lätt tänka i de banorna för jag blir så deppig av att bara sitta med datorn och göra skolarbete så passade på att skriva av mig lite! :) Nu blir det back to samhällen..
 

JIPPIEEE NU KÖR VI

Nu drar jag igång en riktig pluggvecka, har sista rycket i skolan nu och vill göra så bra ifrån mig som möjligt. En stor del av mina slutbetyg hänger på hur jag presterar nu så skall kämpa in i det sista, för det kommer vara värt det! Har bland annat en samhällsinlämning som skall vara inne imorgon klockan 23:00 så åker endast till skolan för att ha engelska muntliga nationella i tio minuter och sedan åker jag hem igen och köttar på den! Har även ett kemiprov och fysikprov som skall betas av och vill lyckas i främst kemin så aa, kommer inte ha något liv de närmaste dagarna! Endast 7 skoldagar kvar!

MORS DAG OCH LITE OM POLEN

Var på morsdagsmiddag hos min moster förrut. Tycker det är sååå mysigt att bara umgås med familjen ibland! Påvägen dit gick jag igenom majorna där det tydligen var majornas loppisdag och fick världens flashback. Förra och förrförra året stod vi där med klassen och sålde kakor för att få in pengar till våran klassresa. Vi fick verkligen den bästa klassresan man kan tänka sig och det var så mysigt och samtidigt lärorikt. Tänkte att jag kunde slänga upp några bilden från Polen här i veckan så ni får se hur roligt vi hade det! :)))) 

ÄLSKLING

Sov somsagt hos Jonatan inatt och det har vart jättemojsigt! Igår käkade vi tacos och kollade matchen och bästa bayeeeern vann såklart! Tycker matchen var ganska tråkig dock men det var bra att dom vann iallafall. Vi var uppe ganska sent och bara låg och snackade, tycker det är jättebra för vi kan prata om exakt vad som helst även om vi inte har vart tillsammans speciellt länge. Antar att vi har kommit varandra väldigt nära och det känns som att vi har känt varandra mycket längre än vad vi gjort. ❤


OOOOO

Efter matchen drog jag en go kebabtallrik på kungs med mina fejna kompisar, riktigt gott faktiskt! Tror jag skall knalla över till Matilda en stund för känner att jag verkligen behöver snacka av mig lite. Det som är så skönt är att jag alltid kan snacka med henne no matter what! Sedan åker jag till Jonatan och kollar fotbolllllllll!


LÖRDAG MORGON

Min ääääälskling sov hos mig inatt och det var mojsigt. Vaknade 05.40 och kunde inte somna om så vi tittade på hitta nemo som är en av mina favoritfilmer! Nu har jag fixat mig iallafall och är påväg in till stan där jag ska möta upp Sofie och några till för att dra och kolla på polhemkillarnas fotbollsmatch! Det blir säkert kul och ikväll skall jag sova hos Jonatan så ska vi kolla Champions League finalen!!!! Taggar sönder för det ska bli sååå kul!!! En annan sak som är kul är att jag ska få nolla 97orna hihi!


FAN

Vaknade tre minuter innan min hoppträning började så kunde ju glömma den ganska grovt. Skitsynd för hade gärna velat vara med och hoppa stockarna ute i kvälls solen! Men det var faktiskt sjukt skönt att sova och jag får väl hitta på något annat istället!


HEJ IGEN

Hej igen alla glada! Är nyss hemkommen från Hamburgö och har mellanlandat hos min farfar innan jag drar mig vidare mot stallet senare. Har somsagt varit på lägerskola men min klass och en till och det har vart riktigt kul faktiskt! Vissa stunder kändes tunga när man var tvungen att stå ute i skogen i ösregn men annars har det varit kul för det mesta! Har haft fullt upp på kvällarna så har inte haft tid att uppdatera något och när jag väl tänkte på det funkade det inte för täckningen där uppe är lika med noll ungefär. Berättar lite mer om resan någon annan gång för nu är jag verkligen heeelt slut, puss haj


SOLAR MEDAN DE ANDRA JOBBAR


PACKAD OCH KLAR

Har packat fram och tillbaka under dagen men bestämde mig slutligen för vad jag skulle ta med mig! Blev ganska mycket för en kort resa men så blir det väl alltid?! ;PpPpPpP. Skall iallafall bli mysigt och roligt att komma iväg med klassen och en annan naturklass på skolan men det kommer vara allt annat än chill! Kommer jobba med två stora uppgifter under tiden vi är där och sedan skall vi dessutom bearbeta och redovisa när vi kommer hem, trodde vi bara hade chillveckor kvar i skolan men icke! Har iallafall bara 8 skoldagar kvar så det är nice! Imorgon rullar bilen vid sjutiden mot skolan och klockan åtta går bussen mot ön, wiiiie!!!


DET GÅR BRA NU

Försöker guidea mamma på tävlingsdatabasen.... Går sådär kan jag ju säga men det jag vill komma till är att det inte är långt kvar nu och vi taggar sönder!!! Kommer bli så kul verkligen, dreamteam!


TAGGARÅÅÅ

Kom precis hem från skolan, hade ingen lektion eller så utan gick bara igenom inför hamburgö så det var lugnt! Mådde inte så bra imorse men det blev mycket bättre efter jag tog en huvudvärkstablett så nu är nog det mesta bra! Hade vart fett segt att vara sjuk på lägerskolan så hoppas verkligen jag blir 100% frisk nu. Idag skall jag packa och förbereda allt som skall med och sedan när mamma kommer skall vi åka och handla för man ska ha med sig sin egen mat typ. Hade egentligen behövt börja med min samhällsrapport, får se om det finns tid/ork till det senare annars får jag kötta på den i helgen! Ha det gott everibadiii ♥

MITT HJÄRTA


HEJ BLOGGISEN

Ligger i soffan nu och vilar upp mig för det känns som jag börjar bli sjuk, har lite ont i halsen och vill inte att det skall bli värre innan Hamburgö. Hade typ två och en halv lektion idag så slutade vid 11.50, lunchade även med min babyyyy innan jag åkte och mötte min syster och åkte hem. Hade egentligen tänkt vara hurtig och plugga, träna och packa idag men dom planerna sprack så fort jag fick ont i huvudet. Mamma håller iallafall på att ta in resväskor från förrådet och jag har precis tagit en värktablett så skall börja packa lite smått så fort det känns bättre i halsen! 

I MINA GYLLENE SKOR

Fick en fråga om var mina glitterskor kommer ifrån och dom är köpta på YokoYap i stan! Vet även att dom finns på andra ställen också. =)

FOOOD

Yeeeey! Skall dra en go sannekebab sen och slutar antagligen efter det! Sååå sjyyykligt nice och detta är enda skoldagen denna veckan dessutom!! Love my life just nu 😍😍


SHORTSMÅNDAG

Kan du säga att jag ångrar lite att jag tog shorts idag för det är inte jättevarmt! Men hoppas iallafall att solen tittar fram senare och även om den inte skulle göra det så är det nog inte så farligt, ska ju vara i skolan typ hela dagen! Efter skolan är det dags att börja packa!!


YESTERDAY

Var som sagt vid härlanda tjärn igår och firade Ludwig, det var trevligt och här kommer lite av bilderna som togs! Resten hittar ni på facebook!

BHC FINAL

Mitt bästaste lag var iväg och tävlade idag och tog oss till final i bohuscupen! Så sjukt kul och sån revansch från förra året, om två veckor taggar vi Tjöööörn!


LÖRDAGSGRILL

Igår överaskade vi Ludwig med grillkalas vid härlanda tjärn! Det var typ en blandning av grill, bad och krök och massa gosisar var där! Det var mysigt och gott och efter det gick jag och Jonatan hem till honom och sov där. Det var mojsigt men nu är jag på väg hem igen! Hade med mig kameran som Bella sprang runt och tog typ 300 bilder med så lägger upp dom här senare ikväll eller imorgon!


GOS

Har legat i soffan några timmar och snackat med Emily och Ris och när jag kommer upp till mitt rum har mamma tänt massa ljus och gjort det mysigt i mitt rum! Det är verkligen småsakerna som gör det, så himla gott och nu kommer jag sova som en prinsessa! 

HÄSTIG FREDAAAAAG

Idag hade jag nog den bästa hopplektionen på lääänge! Det gick verkligen jättebra och han var såååå fin, känns som han har lärt sig en läxa från förra veckan då han slängde av mig rakt in i hindret haha. Nu skall jag inte sitta och förklara allt i detalj men kort och gott så hade han en väldigt fin språngkurva vilket är väldigt ovanligt honom och han kom även perfekt på hindrena varje gång. Han var verkligen en dröm att rida idag! Något som var mindre bra var att det var dödligt varmt att rida, trodde jag skulle dö för man kunde knappt andas och när det är varmare ute än inne är det fan illa! 
 
Hade egentligen tänkt åka till Saltholmen och chillgrilla med några finisar från klassen men var heeelt slut efter stallet och var inte direkt den fräshaste heller. Tror det blir en lång dag imorgon och är typ lite trött så är hellre hemma och tar det lugnt och tar det någon annan dag! :)

GALET

Idag har det verkligen varit GALET väder!!! Sjukt gött men ändå oskönt, det var typ föööör varmt! Fattar inte ens hur det är möjligt men vissa stunder var bara äckligt varmt. Tog en go lunch på kajen och efter skolan åkte vi till stan en sväng och sedan till något glasscafé med Emma, Peter och Jonatan. Det var treeeevligt och framförallt väldigt gott och jag är en sån himla bra matchmaker så det är inte sant!!!! Tog faktiskt med mig systemkameran till skolan idag för jag tänkte ta lite roliga bilder men sedan kom jag på att jag glömde minneskortet hemma så det blev inga bilder heheeee!
 

EN RIKTIGT GOD MORGON


LOVE YOU YESTERDAY, TODAY AND FOREVER

Idag blir en nice dag, händer mycket och det känns braaa! Bara grejen att det är fredag gör en så sjukt glad och jag kommer säkert vara hyper hela dagen. Är iallafall påväg till skolan nu och tycker faktiskt det är riktigt mysigt i skolan nu, har inte så mycket kvar och allt och alla är deeeg. Efter skolan skall jag och Emma möta min gamla klasskompis, det skall bli jättekul för jag har bara träffat honom en gång sedan skolavslutningen! Får se vad vi hittar på men tror vi sätter oss någonstans i solen! Efter det skall jag iallafall åka upp till stallet och hoppiloppa lite, vet inte riktigt vad vi ska göra eftersom några ska tävla på söndag men får se! Efter stallet tror jag bara att jag åker hem och tar det lugnt iallafall, blir säkert mojsigt hursom! 

MIN NYA PEPEEEE


SEXTONDE MAJ TVÅTUSENTRETTON

Har det gottttt i solen, sjukt nice att det fortfarande är soligt och varmt när klockan är sju liksom. Skall dega lite till och sedan kötta lite biologi, får seeee hur mycket det blir för är ganska trött men har ju liksom redan gjort ett stort arbete på det här så känner att jag kan det ganska bra! Det är gott och imorgon blir en supernice dag för det är FREEEEEEEDAG!!!!!!!

TORSDAG

Är påväg hem från skolan nu, har haft en väldigt seg men mysig dag. Kom vid 11 sen halv 12 käkade vi kebabtallrik i solen det se mumsigt! Dagen avslutades med att lyssna på dom som hade svenska nationella och det var mysigt faktiskt! Alla var så söta och duktiga och känner att jag måste börja med mitt tal snart! Hade gäääärna hittat på något roligt i solen idag men har biologiprov imorgon som jag verkligen måste plugga till! Imorgon är det freeedag och det känns hur bra som helst, veckan har verkligen gått hur fort som helst och nästa vecka går jag bara i skolan på måndag!! :)))))) Planerna för helgen är något oklara men det blir iallafall fullt upp hela helgen så det blir roligt! ❤


NÅGOT HELT OVÄNTAT

Är så sjuuukt förbannad och besviken över en del som har med hästarna att göra nu. Känns dumt att skriva ut allt här för jag vet inte vilka som läser och det är inte helt säkert att det blir som planerat. Kort och gott så kör klubben över oss och tar beslut gällande oss utan att fråga vad vi egentligen vill. I alla år har allt varit perfekt med stallet och hästarna. Har haft allt på en ball nivå som jag trivts med utan att det blir för mycket eller för lite häst, och klubben har vart mitt hjärta och själ under mångamånga år. Har spenderat tiotusentals timmar i stallet och alltid ställt upp när det behövts, framförallt när jag var mindre. Det har vart mitt andra hem och jag har lärt känna sjukt mycket vänner genom stallet och det är jag galet tacksam för. För ett tag sedan hände något och jag tycker bara det har blivit värre och värre. Vi har väldigt lite att säga till om och våran frihet och utrymme att påverka krymper för var dag som går känns det som. Tyvärr brinner jag inte lika mycket för det längre, iallafall inte utifrån de förutsättningar klubben ger oss och i nuläget och jag vet faktiskt inte vad jag vill göra. Vi har iallafall lämnat in ett klagomål till styrelsen och det känns faktiskt som den sista utvägen, trist men sant. Det har vart en så stor del av mitt liv och det känns väldigt tråkigt att kanske lägga ner allt men så känns det faktiskt just nu, jag lägger hellre av helt och hållet än att låta dom köra över oss. Hade egentligen velat publicera mailet Lovisa skrev här för det var verkligen klockrent och tog upp alla de punkter vi är missnöjda med men vet ej om det är en så bra idé. Lite luddigt kanske men tänker inte ordentligt nu, allt är så oklart. 

BANANAAAAAAAAAAAA

Idag efter stallet var mamma skiiiitseg så jag och några av tjejerna i stallet fick skjuts ner till tempo av Cissi så köpte vi massa gottigottiiiiiiiiiii.... Känner mig väldigt degig eller bacon som en väldigt ful person skulle kalla mig men det är nice!! Köpte bland annat banan och choklad och har gjort sån gossigeggig röra, typ något av det goaste som finns! 
 
Skall iallafall äta lite till (mat är livet) och sedan duscha och sova. Yihaaaa har precis lärt mig hur man somnar tidigt. Har antagligen sovmorgon till halv 11 imorgon så de e deeeeg puss godnattttttttt

ONSDAG

Idag efter skolan satt jag och några kompisar kvar i skolan för 97orna kom till polhem! Det var mysigt som vanligt och sedan åkte vi och handlade godis och åkte sedan upp till stallet! Har haft en super hopplektion på en pigg ungponny och det gick jättebra! Verkligen roligt att sitta på något helt annat än vad jag är van vid! :) Nu skall jag iallafall hem och göra banan med choklad i ugnen med glass och kolla klart på mean girls! Ha det gottttt


SUSHITHAI MED BABES


BIRTHDAY

Hittade lite bilder från min födelsedag förra året, detta var efter vi hade käkat på någon resturang i Gottskär. Hade en superbra födelsedag verkligen, som firades med både familj och vänner. Sommarkänsla. 

TODAY IS NOT A DEG-DAY

Precis som rubriken lyder så är det ingen deg dag idag! Är påväg till skolan nu för att ha nationella i engelska och sedan väntar två labbar i kemi och fysik, dööööda maaaaaj! Efter det skall jag vänta i skolan på sötizz Lovisa som skall på någon grej på Polhem för att hon ska börja där till hösten. Sedan skall vi faktiskt åka till gymmet hehe, och efter det skall vi upp till stallet och rida! FÖÖÖLL RÖLLE och när jag kommer hem ska jag duscha, äta och plöggaaaaa!!!
 
Och bara för det får ni en bild där jag är ultra-deg.
 
 

KOMSI KOMSI SOMMAREN

Helt sjukt att vi har sommarlov snart! Det känns som att sommaren är nära men ändå långt bort typ. Har inte tyckt förra sommaren var så märkvärdig och har typ inte kommit ihåg så mycket av den men snackade med Becka om det i söndags och kom fram till att förra sommaren verkligen var sjukt bra! Vi kunde verkligen peka ut förra sommarens highlights och när jag tänker efter gjorde jag sjukt mycket roliga grejer och mådde skitbra i allmänhet!
 
Denna sommaren kommer vara heeeelt annorlunda, har tappat kontakten med en del av mina gamla vänner men samtidigt funnit en mängd nya. Har en del planer på G och hoppas verkligen på en sjukt go sommar med massa roligheter som man kan blicka tillbaka till sedan när höstmörkret kommer, nää jag hoppas det blir sjukt grymt iallafall! Typ 12 skoldagar kvar eller något!

MEAN GIRLS 2


TISDAAAAAG

Ligger i soffan och halvkollar på kvalet till eurovision typ. Är gaaanska seg faktiskt och det känns som jag kommer somna när som helst. Har vart med jonataniiis hela dagen och det har vart jättemysigt som vanligt, vi har bara tjockat oss och tagit det lugnt så borde egentligen inte vara trött nu. Skall iallafall strax gå och hämta lite glass och bara vila i soffan innan jag duschar för att sedan krypa ner i sängen. Äre deg-tisdag eller??!!?!? :)
 

OPPOPPPP

Tjeeeenare grabbar! Har degat med min boyfriend igår kväll och hela dagen idag och nu ska jag möta mammi vid affären och köpa glass till ikväll och gottigott till imorgon för jag har nationella. Ikväll ska jag bara mysa och ta det lugnt och kika lite på biologin för imorgon blir en lång dag!


PEOPLE


APP

Fick en fråga om vad appen hette där man lägger in olika "to-do". Den heter countdowns och är jättebra, den räknar ner dagarna till händelserna och man kan lägga in egna bilder vilket gör det hela lite roligare än en vanlig kalender! Funkar superbra iallafall.


TJEJER A LA FREDAG

Här en nice bild som julia har tagit, tycker den är mysig.
Har lagt några bilder från min kamera på tidsinställt så kika in här imorgon! Dom som inte kommer upp här ligger på facebook så ni los friendos out there kan kolla på dom där, pusspuss..!

HELGEN

Dessa dagarna har vart cp men ändå väldigt roliga! I fredags kom ju somsagt lite folk hit och det var väldigt trevligt och så, fick än en gång bevisat för mig vilka fina vänner jag har! :) Dock är ju inte mina föräldrar så glada på mig och nu i efterhand ångrar jag det lite. Men samtidigt så yolo, jag hade jätteskoj och hoppas alla andra också hade det, vi är faktiskt unga och befinner oss just nu i den roligaste åldern. Man kommer göra massor av misstag i livet och jag vet att jag kommer lära mig av det så jag tycker faktiskt inte det är så farligt. Det händer så himla mycket just nu och jag vill bara ha roliga ungdomsår och göra massa knasiga grejer som man kan tänka tillbaks på när man är gammal och säga: "fan, vad roligt vi hade". Har massvis med roliga bilder som jag kanske lägger upp här, skall fundera på det! :) 
 


MYS MED BECKS

Har vart med Becka idag och är påväg till Majorna nu innan jag åker hem. Taggar faktiskt skola imorgon, ska bli mysigt! Är fortfarande sjukt degig och trött så efter jag har duschat lägger jag mig nog och kollar på en film eller något, hade behövt plugga men är ledig en dag denna veckan så får ta det då! Annars är det chill är fett sugen på något gott dock


YO

Har haft ganska fullt upp de här senaste dagarna och det har faktiskt känts jättebra! Har umgåtts med människor jag tycker om och haft det jättetrevligt, dock är min finaste favorit bortrest så det suger lite men har haft väldigt roligt ändå. Har ju vart ensam hemma i några dagar nu och i början var det super skönt men nu börjar det faktiskt bli lite tråkigt. Inte så kul att laga mat, handla och plocka in och ut diskmaskinen själv... Funderar faktiskt på om jag ska sova hos min farfar idag, får se hur det blir med det men det hade iallafall varit roligt plus att jag har lite grejer att göra i Majorna! Denna helgen har verkligen känts lång och det är inte ens söndag än, det är lite konstigt... Är ganska trött så hade egentligen behövt stanna hemma idag. På tisdag är jag typ ledig iallafall så det blir goottt!


FRIDAY

Dagen började med att jag åkte till stallet och hade hopplektion med esteban! Det var kul till en början för vi hoppade en lite högre bana med kluriga distanser men sedan tyckte han att grinden blev läskig så han stannade och jag flög av. Han är så gullig men ändå mongo haha och jag har skitont i rumpan nu... Efter stallet åkte jag till stan för att gå på intervju inför mitt sommarjobb och det gick faktiskt väldigt bra! Har aldrig vart på nått liknande innan men det gick över förväntan faktiskt, vet dock inte om jag ska tacka ja till det än men ska klura på den! Nu skall jag åka hem och käka för Frida har vart gullig och lagat mat till mig pusshej


MASTERCHEF SWEDEN

Nu väntas myskväll med två gamla favvisar, tjockismys precis som förr! Självklart är det Frida som står i köket och lagar maten, sedan blir det antagligen film!


HOME ALONE

Mammsi och dom åkte imorse så är ensam hemma nu, trodde det skulle vara skönt men Mathilda och hennes kompis var jobbigare än jag trodde. Tur att hon inte ska sova över mer för klarar inte av sånt och deras musiksmak är inte den bästa. Är iallafall påväg från stan där jag träffade Bella och Dorothea en snabbis och först skall jag förbi min farfis innan jag traskar över till Frida! Idag är en perfekt dag att bara ligga hemma och mysa till en film men någon man tycker om, så skönt när det regnar! Iallafall, ha en goo torsdag allihop!! ❤


NAJS MEN SEG DAG

Denna dagen har verkligen varit seg men ändå helt ok, hade jag inte blivit utelåst hade det nog gått bra! Åkte iallafall hem till farfar och sov några timmar så det var skönt! Sedan åkte jag till stallet och red ett markarbetspass på Alf, det gick väldigt bra faktiskt! Efter stallet åkte jag och mamma och handlade enkel mat som jag kan laga i helgen när jag är ensam hemma. Får se vad planerna blir i helgen men är ganska sliten nu så ska nog mest bara ta det lugnt och vila upp mig! :)


UTELÅST

Kommer hem och märker att jag inte har någon nyckel! Så jääävla surt jag orkar inteeeee. Som tur är köpte jag med en kladdkaka som jag sitter och knaprar på och snart kommer min snälla farfar och hämtar mig! Lifesaver verkligen!!


GOTT SHORTSVÄDER

Det är fortfarande väldigt varmt ute och nu skall jag käka och sedan sätta igång med kemin igen efter en kort powernap! Lockar inteeeeee kan jag säga er


SUUUUN

Bästa dagen på hela året typ när det gäller vädret, har vart en sjukt skön dag och nu är klockan 20 i sex och solen är fortfarande varm liksom! Sitter i solen och ska sätta ihåg med kemin nu, nationella imorgon!!! Tycker ändå jag har helt ok koll på det mesta men det är så himla mycket! Imorgo blir iallafall soft för jag slutar efter provet och är ledig torsdag och fredag! Niiiceeee


MYS PÅ KAJEN


TUESDAY

Vilken underbar tisdag det är, man blir så jävla glad av att solen skiner in genom fönstret när man vaknar och det var ju faktiskt varmt när man kom utanför dörren! Kommer vara glad hela dagen nu för ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar värme! Skall iallafall åka till skolan och ha idrott första lektionen, det ska faktiskt bli kul!!


MONDAY

Det blev inte att jag gick på mötet för sängen var lite mer lockande, har iallafall degat idag och promenerat med pappa! Har även pluggat lite och skall skicka in mitt arbete! Imorgon efter skolan är det kemiplugg som gäller! Har nationella i kemi på onsdag och måste verkligen repetera allt från grunden så det blir nog en lååång kväll imorgon! Nu skall jag strax sova och drömma om kladdiga kladdkakor, så gott!! Ha det gott iallafall amigos out there


RUBRIK

Heeej, har haft en megavarm dag i skolan, förutom engelskaredovisning och en seg spanskalektion har dagen vart bra!! Åt världens godaste pizza i solen med mina fina classmates förut, helt sjukt vad jag älskar kebabpizza!! Nu degar jag bara och funderar på om jag ska gå på Indonesienmötet ikväll, är inte säker på om jag vill åka med längre för det kommer krävas grymt mycket jobb, planering och massa möten och vet inte om jag pallar det! Måste även skriva ett personligt brev om varför jag förtjänar att åka med och då måste jag skriva det nu typ... Får se hur jag gör helt enkelt!


VÄRLDENS FINASTE


TJA

Hallihallå! Idag vaknade jag tidigt för Jonatan skulle komma hit, vi har typ pluggat kemi och lite sånt och det var lika trevligt som alltid!! När han åkte hem spelade jag fotboll med Hugo och hans kompisar och nu har jag precis käkat! Får se lite vad som händer ikväll med förhoppningsvis åker jag till Majorna en stund...


TJA

Har käkat pizza och kollat på a cinderella story, jättesöt film och chad michael murray spelar huvudrollen, drööm. Ska snart fortsätta med biologin men ligger och drar mig i soffan... Vill göra så mycket som möjligt nu för imorgon skall jag träffa två favoriter, blir nog en lång dag men kommer va värt det! :) men nu ska jag skriva, ha det gott amigos


LETS KICK LÖRDAG

Ligger och drar mig i sängen och skall strax gå ner och äta frukost innan jag sätter igång med biologin! Vill få så mycket som möjligt gjort idag för har lite planer för imorgon! Som ni såg på min planering har jag fullt upp i skolan de kommande veckorna men om två och en halv vecka åker vi till Hamburgö med klassen + en klass till så det är väl typ det man har att se fram emot i skolväg! Lets kick saturdaaay!


NAJZ LIV FRAMÖVER


YOO

Imorgon skall jag försöka skriva klart biologin och efter det börja plugga till polhemsprovet i kemi som kommer dööödaaaa mig! Vill verkligen ha C i slutbetyg så måste sätta C på provet, tagga inte ha något liv framöver eller vad?!? Här är iallafall min planering för den närmsta tiden, har inte koll på alla prov men vet att vi ska ha ett till biologiprov och en samhällsinlämning och säkert lite annat smått och gott..


DAGEN I BILDER


THEM FUCKING SALAMANDRAS

Har bara biologi och salamandrar i huvudet... Har iallafall kommit en bit på vägen och nu ska jag sova i tre timmar innan klockan ringer och jag ska upp och skriva nationella i engelska! Blir sääääkert bra och ska bli gött att komma hemifrån och träffa goa människor, har bara vart hemma sedan i söndags! Imorgon på kvällen blir det hoppträning också med mina fina tjejer som jag inte träffat på över en vecka, sjukt länge känns det som!!! Men nu måste jag sova om jag ska komma upp imorgon godnattis!!


dÖÖÖÖ

Vet att min uppdatering suger hääääst men har inte haft så mycket att skriva om när jag har vart sjuk. Måste iallafall sätta igång med min rapport nu för har knappt kunnat skriva något när jag vart sjuk! Imorgon blir det skola för första gången på en vecka, gör nog bara nationella och sen går hem men får se hur jag känner imorgon. Tvek om jag blir klar med biologin innan deadline så måste skriva ääärslet av mig ikväll. Nästa vecka blir helt cp för mig för jag har gamla prov och redovisningar kvar plus att jag har slutprov i kemi och lite annat smått och gott! Skall iallafall försöka strukturera upp det så jag kan hitta på saker i helgen pusshej!


OKEJ MAMMA


LONDON

Ligger i soffan och kollar på matchen på ipaden, sjuukt kul att det går så bra för Bayern! Tycker egentligen inte om fotboll men Bayern är typ enda laget som inte spelar mesboll så då blir det ändå intressant typ! Dortmund - Bayern i final är heelt sjukt, säger som min kloka far - nu är det maktskifte i fotbollen!!! Ska i allafall fortsätta kolla nu så ciaoo


GOTT

Har verkligen njutit av solen hela dagen och mina kusiner har även varit här! Har precis käkat och har världens matkoma nu och är så mätt så jag kan typ inte röra mig. Ska nog ut och spela lite fotboll med kusinerna senare också! Äääälskar verkligen vädret!!!


SOOOOOOOL

Ligger ute i solen på altanen nu och det är jättskönt faktiskt! Pratade lite med mamma om vad hon har planerat för oss i sommar. Några dagar skall vi åka till stockholm och typ "turista" och sånt, typ shoppa, bo på hotell och gå på gröna lund. Det är typ en tradition för våran familj men jag har aldrig orkat åka med tidigare men nu ser jag faktiskt fram emot det så det blir nog så att jag åker med denna gången! Sedan vill dom åka en vecka till typ Kroatien med, inget som är bokat än eller så utan det är bara planer än så länge. Självklart ska vi åka ner till Båstad under tennisveckan, det ser man alltid fram emot för det är så himla mysigt där nere plus att det är typ enda gången på hela året jag spenderar en hel vecka med mina galna kussar. Har även en del kompisar som planerar att åka dit så det blir bra!
 
Sedan vill dom åka och campa en vecka också, för några år sedan åkte vi alltid till Kneippbyn på Gotland och då följde alltid min bästis och hennes familj med. Gotland är verkligen jättefint och det finns så mycket att se och göra så det hade vart mysigt att åka dit igen. Det var skitkul när man var liten för dom har nämligen en vattenvärld och en äventyrsvärld men känner att det kanske passar småbarnen bättre. Så om dom så väldigt gärna vill campa ska jag försöka få med dom till falsterbo några dagar, dock åker jag ju hellre dit med kompisar såklart men det dumma är att falsterbo krockar med båstad.... Förra året löste det sig bra då jag var i båstad första delen av veckan och åkte sedan ned till falsterbo med Lollo dom sista dagarna, men får se hur det blir iår!!!! Sedan skall jag sjäääälvklart umgås med mina finaaaa vänner och bara ha en kul jävla sommar! Vill hitta på spontana grejer och göra grejer man verkligen kan minnas sedan när sommaren är slut. Har liiiiite planer och idéer för saker jag ska hitta på med kompisar men det är inget jag avslöjar än hehe. Vill även träffa min Beckis så mycket som möjligt och hoppas vi får lika sjuka dagar som förra året när vi var ensamma hos henne haha. Nej men nu är jag taggad till tusen på sommarlovet och det får mer än gärna komma snart!

RSS 2.0