EN AV DE BÄTTRE TORSDAGARNA







PICS.

Vi låter dessa bilder sammanfatta gårdagen....
 
 
 
Idag har jag vart och tränat med min trogne gymbuddie Parayan och sen träffade jag Bella och Ris för lite serietittande. Lite spontant sådär men nu är jag trött somfaaaeeeen, får bli ett gossip girl avsnitt innan jag nanar.

TJÄNA

Hallå däääär! Dagarna rullar på som de ska och de enda jag gör är dega, äta och kolla på film!! Om en stund kommer Parya hit, sen skall jag gymma!! Ikväll åker jag nog till Majorna och sover där... Orkar inte med vädret vill bara dra täcket över huvudet när man hör regnet smattra utanför. Annars då.. Känner att jag behöver en kram just nu 


MAN FÅR VÄL PASSA PÅ




HÖSTLOV

Har kommit på att jag överlag inte gillar lov. Eller asså höstlovet får väl duga för känner att jag måste vila upp mig och ta det lugnt, typ mentalt landa efter några veckor i skolan och förbereda mig för ytterligare några. Men de flesta lov är faktiskt riktigt osköna. Kommer ihåg att jullovet förra året inte var en höjdare. Sa till mig själv och mina föräldrar att jag vill bort över jul och nyår nästa år och så hoppas jag det blir. Vill verkligen inte inte inte inte vara hemma under julen, detta året vill jag bara boooort. Hade vart så skönt att bara försvinna från Sverige, hade lätt kunnat flytta till något annat land permanent. Finns bara en sak jag hade saknat men annars hade det inte varit några problem. Med risk för att låta bitter nu så säger jag att allt här hemma kan ha deeet


GÖTT

Passet på gymmet var så jävla lökigt, jobbigaste på länge så får nog go träningsvärk i benen imon!!! Har ätit go mat och sjunkit ner i soffan, snart väntar solsidan sen blir det film!!! 


HEJ ALLIHOPA

Vet att lovet knappt har börjat men inviger det med en slappis dag. Har inte rört mig från sängen förrän nu. Skall på ett pass på gymmet och det är väldigt motvilligt att ta sig dit idag, jag menar kolla bara på vädret. Får ångest typ. Nej men nu skall jag kötta lite och sen lägga mig med gott samvete, verkligen slappisdag idag! 

NÅGRA SEXYBITCHES







DAGEN

Denna dagen kan ha varit den skönaste dagen någonsin!!! Var på Sankt Jörgen spat och det var sååå himla skönt! Man kunde välja mellan olika sparitualer och jag valde "relaxing" och det var så skönt att jag tillochmed somnade en gång. :P Vi var där i fem timmar och sedan åkte vi till bergakungen och käkade på deras resturang för var verkligen helt utsvulten, sedan såg vi filmen gravity!! Nu skall jag lägga mig i sängen och kolla på någon film, bra avslut på en bra dag! 






MORNING

Nu skall jag, mamma, syster, moster & kusin åka på spa. Vet inte riktigt vad som väntar men det blir säkert bra! Skönt iaf. Har inte så mycket mer att säga iaf 


GÖTT

Påväg hem från gymmet nu! Så skönt att gymma egentligen, synd att det blir alldeles för sällan! Nu skall jag hem duscha, äta och kolla vampire diaries! Parya sa att det nya avsnittet var bra så måste ju kolla!!! 


INNAN TRÄNING




MYS

Förbereder lite mys! Har biologiprov och vill verkligen få bra på detta provet och det är ganska stort så skall sitta uppe tills jag kan ALLT. Ha det fint vänner 




MÖMS






LETS KICK THIS THURSDAY

Är påväg till skolan i mörkret, så mysigt!!! Älskar vintern på lindholmen, och annars också såklart!!! Idag är det torsdag vilket är min värsta skoldag, så det kommer vara skönt när dagen är avklarad! Sen blir det pluggapluggapluga








ONSDAG

Ligger i sängen med huvudvärk och det är förjävligt!! Lider med de som har migrän osv, kan inte va trevligt... Ont gör det iallafall men skall strax ta mig upp och äta och läsa lite biologi. Fruktar morgondagen... Av många anledningar och det blir en tung dag, men desto skönare när det är över!!!! Vill men vill inte ha lov. Bye 


TISDAGEN

Igår var det ju nationella, sen hem och slappa för att fira att matte 2c var över!!! Jonatan kom till mig och det var mysigt!!! Älskar att sova med honom under veckodagarna, man blir så glad då!!! Imorse åkte vi till skolan tillsammans ich nu sitter jag här och pluggar lite... Börjar 10 hehe. 


NU: HEM, DEGA MAX






FAN

 

EN MÅNDAGSEFTERMIDDAG SOM DENNA

Har precis räknat klart sista talet i matte 2c matteboken och det känns amaziiiing! Känns ju dock lite sådär att ha repeterat halva boken på en dag, lite har satt sig iallafall men vissa moment är fortfarande som en okänd dimma för mig :P Varför är jag alltid ute i sista minuten.... Taggar nationella imorgon som kommer gå åt helveteeeet men nu vet jag iallafall att jag har försökt! Lättnaden att inte göra några mer exponentialfunktioner eller logaritmer är ju inte helt fel! Nu skall jag iallafall kolla något avsnitt av en ny serie jag har hittat, Blacklist heter den och första avsnittet sändes på tvn igår men några fler avsnitt är släppta på internet! Sen funderar jag även på att kolla om One Tree Hill i höst! Det är en av världens bästa serier verkligen och måste ju ha något att förgylla hösten med :P Aja see you guys blog u later 



SÖRJER REDAN MITT MATTEBETYG




TJA

Kollat igenom massa filmer från Rhodos nu och saknar det så himla mycket!! Hehe jag var så cp och filmade mig själv typ hela tiden och bara snackade om massa skit, faktiskt ASKUL att se nu i efterhand! Ingen skola för mig idag så nu skall jag bege mig uppåt och göra frukost! Ha det gött


EN MYCKET SAKNAD VÄN ❤️




PLZ TAKE ME BACK #SUMMER13
































SNÄLLA NÅGON GE MIG EN ROLIG SÖNDAG

Söndagar är fan aldrig roliga... Vaknar oftast tidigt, är vaken och sen degar hela dagen... Försöker plugga lite men nääee, åhhh söndag är verkligen en ångest dag. Är taggad på lov men samtidigt inte. Vill att veckan ska gå fort men ändå inte. När både fredag & lördag har vart toppendagar kommer dom här hemska söndagarna. Sån omställning. Så mycket tankar en söndagskväll som denna. 


PÅ G

På väg hem efter en toppen helg hos min älskling. Vart där sen i fredagskväll och vi har bara slappat och kollat på film osv. Detta var sista helgen med honom på ett tag för de två kommande helgerna kommer jag vara utom honom :( Iallafall.... Nu skall jag hem och vila en stund för är lite trött och ledsen typ men sedan blir det lite matteplugg!



TJÄNA

Idag är en deg lördag, älskar lördagar!!! Är hos jonatan nu och får väl se vad vi hittar på!!! Skall iallafall pluggstrejka idag innan jag sätter igång på söndag/måndag!! Tagga nationella på tisdag!!!! 


2 BILDER

Firade Matilda förrut vilket var jättemys! Men är dödstrött så ska sova nu pösss



FRIDAY

Äntligen helg!!!! Som jag längtat!!!!! Skoldagarna på fredagar är så sega, kemi & matte som sista lektioner.... Nu skall jag iallafall vila lite innan jag åker in till stan för att käka på hard rock. Matilda fyllde ju år i måndags så det blir lite småfirande kan man väl säga! Här kommer några söta bilder från idag snodda av Emily!!




MUMS




TAGGADE PÅ FREDAG






TIGHT MAN VAR

 

 

10 SAKER OM MIG TYP

• Jag älskar mat, om det finns mat kvar på tallriken äter jag alltid upp det även fast jag är mätt. Dessutom gillar jag i princip allt och äter som en man. (=ashafsigt)
 
• Jag tvättar mitt hår varannan dag, inte så smart kanske. Men hatar fett hår så jag tvättar det helst innan det ens hinner bli smutsigt. Har dålig kvalité på håret också, spelar ingen roll vad jag gör eller vilka produkter jag använder för det blir alltid slitet.
 
• Skall åka till Prag på sportlovet och vill åka till typ Rhodos/Magaluf/Aiya napa i sommar. Finns typ inget bättre än att resa med vänner! Hade inte spelat någon roll om det var Spanien eller Falkenberg typ!
 
• Jag är jätteglad över att jag la ner ridningen. Har insett att jag inte kommer sakna det ett dugg!
 
• Vill gå på Avicii i Stockholm i februari! Så mamma och pappa om ni läser detta så kan ni väl vara sååå snälla att låta mig åka?? <33333333
 
• Önskar jag hade börjat i typ fotboll eller handboll när jag var yngre så jag kunde va stjärna nu hehe. Tänk att vara typ 14 år, åka på cup med laget och gå på roliga små discon :))))
 
• Har en så sjukt grym pojkvän som jag älskar så galet mycket. Trodde inte jag kunde vara så kärleksfull och bli kär men oj vad fel jag hade! Vi passar så bra ihop och tror verkligen vi kommer hålla ihop livet ut. Hoppas!
 
• Har börjat undra varför i helvete jag valde natur, hade jag valt nu hade jag nog valt ekonomi. Det är sånt jag tycker är kul och kommer aldrig bli typ kemist eller läsa på chalmers. Visst att det är bra att ha läst våran matte men det är inte värt att kämpa så mycket som jag kommer behöva göra i matte 3 & 4.
 
• I grundskolan bodde jag bara hos pappa så då träffade jag honom varje dag men nu har jag inte träffat honom på över en månad, har haft så mycket med skolan och är alltid upptagen på helgerna men vi har en så bra relation ändå!! Skall dock vara där hela höstlovet!!!
 
• Längtar efter vintern, älskar allt som har med vintern att göra sålänge det inte är slaskigt ute. Varma strumpor, vantar och halsduk, byta om till gossiga kläder efter skolan, jul på liseberg, lussebullsbak, varm choklad och snöööö! Såååå mysigt snälla vintern kom fort i år!
 
 
 
 

FOLLOW MEEEE




FUCK

Amanda 17 år, ensam hemma tänker att hon kan göra lite nytta och sätter på en tvätt. På något vänster hamnar ett rött läppstift i tvättmaskinen och resultatet blir att halva hennes garderob blir färgad men lite röda inslag.... Om det inte går bort på något sätt får jag dampirani....


ÄLSKADE TORSDAG

Jag vaknar inte när klockan ringer längre (har inte gjort det varken denna eller förra veckan) så idag försov jag mig ganska grovt. Ingen idé att åka till skolan då utan tänkte att det var bättre att lägga tid på plugget ;))))))) Så idag blir en chilldag hemma och ojjjj vad behövligt!! Att torsdagar är våran jobbigaste dag gör ju inte saker svårare heller :))) Nu skall jag äta en dundergo frukost som jag aldrig hinner göra annars och sedan skriva debattartikel, puss på er



ALBATRAOZ

 
Såg att dom har släppt musikvideon till Albatraoz och kunde inte låta bli att skratta lite, detta är videosar när dom är som mest B kan man väl säga :P. Annars kan jag inte direkt med att hata på låten för den var typ Rhodos mest spelade och har massa minnen kopplade till låten!! Så härlig på nått vis! :)))

ER GILLAR JAG

 

MOT R-KÄRR

Nu är jag påväg hem från min älskling. Alltid lika jobbigt att åka hem men idag var det lite extra tungt faktiskt. Vill bara komma hem så jag kan slänga mig i sängen. Annars har dagen bestått av plugg och att äta typ, och igår var det fotboll som gällde! Denna dagen känns precis som en seg söndag... 


EN BRA TISDAG

Hade ett Friskis och Svettis pass förut som var såå jobbigt hehe :P Så hem duscha/packa/byta om och iväg igen! Kvällen spenderas med en älskling eftersom vi har studiedag imorgon! Får väl se vad vi hittar på :pppp. Skall iallafall lyssna på Veronica Maggios nya album i lurarna hela vägen till sävedalen. Btw tur att det finns effekter på kameran på nya uppdateringen för egentligen ser jag ut som ett lik hehe puss


DET GODASTE MED HÖSTEN




SJUKT VAD BRA #kingmaggio




GODNATT MINA VÄNNER




SVENSKADEBATT

Nu sätter denna pluggmåndag igång, hej osocial! 


AUOISCH

Två dagar innan ledighet, så otagg på dessa dagar!!!! Massa grejer i skolan nästa vecka... Ångest 


SÅ ÄR DET




EN OKTOBERHELG

Av någon anledning blir uppdateringen alltid sämst på helger... Och av någon anledning blir mina helger alltid hur bra som helst. Har vart med min älskling hela helgen iallafall. I fredags var det barnkalas och igår innebandymatch, skräckfilm och bubbelbad. Har världens bästa pojkvän och är alltid så himla glad när jag är med honom!!! 



NU ÄR DET MATCH





STABIL FRUKOST




YEY

Älskade fredag!!!! Är skitglad så detta blir nog en bra dag!! Jippiieeee 


FOR THE LAST TIME, ILY GUYS

Idag var det somsagt sista gången jag red. Vissa förstår inte riktigt varför jag vill sluta så tänkte förklara detta nu. Jag tycker inte våra träningar är så värst roliga och jag får inte ut så mycket av dom, känns mer som jag blir sämre och sämre typ. Det har blivit lite av en "last" att åka till stallet vissa dagar då man kanske egentligen velat göra något annat. När en av tio träningar är roliga känns det lite ovärt när resterande nio suger. Jag trodde det skulle bli hemskt att sluta när dagen väl kom, att jag skulle få en tankeställare och vilja ta upp det igen men nope, det känns faktiskt skönt. Jag har insett att det inte är själva ridningen jag kommer sakna, utan det jag kommer sakna är att rida med de tjejerna jag ridit med i mååånga år nu. Jag kommer sakna våran sammanhållning och faktumet att vi fyra kompletterade varandra så bra. Jag kommer sakna de träningar som gått så fruktansvärt dåligt att vi bara har skrattat åt varandra, träningarna som varit riktigt svettiga och träningarna vi varit så galet flummiga och oseriösa och bara haft  kul. Resten skall det faktiskt bara bli skönt att slippa. :)  Vi var ett riktigt team och utan er hade ridningen inte varit lika roligt under åren som de faktiskt har varit. Vi är som en liten familj och vi kommer ju träffas ändå så det är väl egentligen inget att lipa över men måste bara avsluta med att säga TACK SOM FAN TJEJER!! Jag har haft så himla kul med er genom åren och älskar er så mycket! ♥





TRAM

Sista ridlektionen någonsin på GFRK avklarad ✅. Skriver ett lite utförligare inlägg om mina tankar lite senare. Först skall jag hem och ätaaaa 


GYMNASIEMÄSSAN

Har precis kommit ut från mässan och gud va kul det var!! Vi var ett asskönt gäng som stod där så det var kul även fast ingen från klassen fick följa med hehe... Vad som är mindre kul är att det är sjukt ansträngande att vara trevlig i tre timmar och jag är helt torr i halsen nu... Jaja nu skall jag till stallet for the last time 


TJO

Gårdagen var speciell... Var med Jonatan efter skolan och sen följde han med till stallet en stund innan han blev allergisk :)) ridningen gick braaa och sen var det lite sorgligt för tjejerna hade bakat så goa grejer och gjort en fin ram som jag fick! Så söta och det var en del ledsna miner... Kommer sakna dom så mycket... Sen sov jonatanis hos mig och det var precis det jag behövde! Nu är jag i skolan en stund iallafall innan jag drar mig vidare mot gymnasiemässan!!


ÄLSKAR ER




ALLA DESSA KÄNSLOR

Tisdag, tisdag.... Mycket blandade känslor en kväll som denna. Å ena sidan är jag lycklig men samtidigt går jag runt med en klump i magen. De här två dagarna kommer vara ganska jobbiga för mig och jag tror de flesta vet vad jag pratar om. Har skjutit upp alla tankar och känslor men nu känns det som att verkligheten kommer ikapp mig. Jag står fast vid mitt beslut för jag vet att det är ett bra val men måste erkänna att jag kommer sakna allt. Fett mycket. 
 
 

DIG GILLAR JAG




DRÄGG OCH VILL HEM OCH ÄTA ÄTA ÄTA




NU BÖRJAR MORGONÅNGESTEN KOMMA




HEJ BLOGGISAR

Dålig uppdatering idag men har vart upptagen typ hela dagen. Har inte så mycket att skriva om heller. Det enda jag gör på vardagarna är typ sova, äta, träna, plugga och tror inte det är så jättekul för att att läsa om hur många spanskaglosor jag pluggat in eller hur många sidor min biologirapport är på. Men skall försöka göra det lite roligare och finurligare i framtiden hehe. Var föresten på SH'BAM idag som är typ ett rent danspass. Helvete vad udda det var men ändå lite småkul. Mamma som var med sa dock att jag ärvt pappas koordination och då är det fan inte bra kan jag säga er! Ledaren stod vänd mot oss och det var jag inte beredd på så alla rörelser blev spegelvända... När alla gick åt vänster gick jag åt höger typ... Haha en erfarenhet rikare iallafall men tvek på om jag kommer gå på det igen. :P
 

MONDAY




HEJ

Alltså det sjukaste hände förrut påväg hem från gymmet. Jag och mamma åker på en ganska stor väg och helt plötsligt ser vi massa bilar som blinkar och folk som springer runt. (Btw är det en ganska trafikerad väg men det är ovanligt att människor går runt där.) Sedan ser vi en hund som springer runt på vägen och då fattar vi att alla försöker få tag i den. Så vi kör efter och hunden springer PÅ vägen i typ en kilometer innan den springer igenom en bäck och ut på en raksträcka och vi hoppar ur bilen och springer efter. Kort och gott kan man säga att vi körde och sprang efter hunden i typ en timma. En gång var det var sååå nära att jaag fick tag på den men såfort jag rörde mig sprang den. Har nog aldrig sett en så rädd hund någonsin. Iallafall så kom det en tjej med sin vallhund som kunde valla in hunden... :) 
 
Idag blir det en sova-tidigt-dag. Ligger med fötterna i ett fotbad och massa tända ljus och skall kolla något avsnitt av suits, sedan sooooova! Adios amigos ♥
 

TACK FÖR DOM FEM BÄSTA MÅNADERNA I MITT LIV




#CANDYBRUNCH

 

NU SKALL JAG GÖRA LITE NYTTA




YESTERDAY

Igår efter brunchen åkte jag hem och så kom världens bästa tjockis till mig. Senare kom även Parya, Bella, Joel, Sofie och några andra och så fixade vi oss innan vi åkte till Stina! Det var sjukt kul igår och man kan väl nästan säga att de flesta var samlade så det var mysigt... Sen var jag även kung på beerpong. Åkte hem ganska tidigt tyvärr för Jonatan hade match idag men de va kul så länge det varade! Klagar ju inte på att vara med honom heller liksom. Denna bilden får sammanfatta kvällen.
 
 
 

BILDER BRUNCHEN

 

NOW: BRÖNCH

Är påväg till Niki och Sofies årliga brunch nu! Det är godistema så skall bli kul att se vad alla är utklädda till! Igår fikade jag med stalltjejerna innan jag mötte jonataniiis och åkte hem! En fet myskväll blev det och oj så mysigt! Blog u later


PLUGGAR JAPP




EFFEKTIVISERA MERA

Nu har jag precis ätit och skall alldeles strax hoppa in i duschen. Ridningen idag gick sååå bra, bästa grålle verkligen! Ni som inte förstår er på hästar fattar inte detta men när hindren blev lite högre sög han på och rusade mot hindret men taxerade helt klockrent ändå! Han kändes så himla hoppvillig och språngdn kändes sjukt bra! Känns som det kommer bli ett bra avslut nästa vecka. Annars är jag as glad för att det är torsdag idag, sååå skönt! Händer en del roliga grejer i helgen så det är nice! Nu måste jag skööndaaaa mig lite så jag hinner plugga inför kemiprovet imon! Ha det så gött


TJOO

Heeeej lovers! Idag är det skola, stall och när jag kommer hem är det endast äta och duscha som står på schemat för sen är det kemiplugg resten av kvällen! Har prov imorgon och skall ha ett jävla C, hade vart dröm att få C i kemi 2. Kommer va sjukt pluggigt dock med tanke på hur svårt det är men man får väl anstränga sig lite :ppppp. Taggar redan helg men mest av allt kanelbullens dag imorgon!! ♥♥♥♥ 
 
 
 

SMYGSTARTAR #K-BULLENSDAG




TUMBLR INSPO "HIM"


FUCKERS

En grej jag stör mig på... Tänk er att vi har 3 personer, A, B & C. Tänk er att A och B är mycket goda vänner samtidigt som B och C även de är goda vänner. 

Det löjliga är ifall A och B bråkar och även C blir sur på A. Sedan när A och B blir vänner igen låtsats även C att allt är bra fastän de aldrig varit osams egentligen. Detta är skrattretande och hur mycket respekt tror ni A har kvar för C? Just det, 0!  Slutsats: Folk som blir sura utan anledning (C) är sjukt omogna. 



MIDDLE OF THE WEEK

Idag är det onsdag woopwoop! Älskar att veckan har gått så fort! Är påväg till skolan nu och har leopardbyssorna på mig för idag är det en fakking chilldag! Lite segt att alla har dom nu men whatevvzzz xD. Idag skall jag räkna kemi både på min 3h långa håltimma och i caféet i stallet innan min lektion! Ashappi. 


THIS TWITTERTHING IS KERPING ME AWAKE.

Tack alla mina tre följare. Funderar seriöst på att dygna.


GYM

Efter idrotten i skolan åkte jag och Parya till Kållered och förbi lager 157! Har aldrig vart där innan men det var ganska nice! Fick med mig en cindstory tröja hem och dom är lätt favoriter, så himla sköna i materialet!! Plus att dom var bra mycket billigare där än i vanliga affärer så rekommenderar det verkligen! Sedan åkte vi till gymmet och körde lite armar innan vårat indoor pass! Det var asnice, dock har jag ännu ondare i armen än jag hade innan! Kan man bli lökigare eller?



DÖÖÖHHH

Denna dagen blev inte riktigt som jag trodde, har varit grinig typ hela dagen och då blir det inte så bra... Det finns typ bara några få personer som kan få mig på bra humör så därför blir det lite knasigt.... Nu blir det indoor! 


FUDGE




TODAY

Hallihallå bloggisar!! Är påväg till skolan nu och solen skiner så det lär bli en bra dag! Har bara tre lektioner idag så det är skönt och efter det skall jag på indoor! Skall bli kuuul, har inte varit på pass på länge! En rolig grej som hände förut var att jag tappade min nyklackade Prime (=stenhård) rakt på foten så tårna är jätteömma nu. Hehe en tånagel har blivit helt svart :pPPPpPpPp klantamanda. 


SNÄLLA NÅN LÅT DENNA VECKAN GÅ FORT




RSS 2.0