HELOMVÄNDNING

Helt sjukt hur saker och ting kan vända. Senast igår skrev jag om hur perfekt allting var och idag är det skit. Är superstressad, ligger efter med allt plugg och någonstans där emellan ska hinna träffa vänner också.

Som grädde på moset har det även hänt en sak som rört om min familj väldigt mycket. Otroligt tråkig och svår situation som jag inte vet hur vi ska ta oss ur. Fan också. Har iallafall på senaste tiden fått en väääldigt bra relation med framförallt pappa men även mamma och mathilda. Tror det kan vara bra nu för nu sätts allt i gungning. Nu skall jag fortsätta njuta av mitt bad och glömma denna skitdagen, sov sött allihopa! ❤


ÄLSKAR LIVET

Som rubriken säger så älskar jag verkligen livet just nu, känns som jag verkligen lyckats sätta fingret på vad som egentligen är viktigt. Har underbara vänner och världens bästa familj och allt är bara allmänt underbart för tillfället! Har två lugna veckor i skolan och roliga planer till helgen innan 8 dagars skidåkning väntar! Åhh längtar verkligen, ett helt år sedan sist!!!!


IDROTT NÄSTA

Sitter på pendeln påväg mot stan nu, skall ha idrott. Skitskönt att åka såhär sent, sitter helt ensam här på tåget hehe. Lite skillnad om man jämför med halv 8 då halva Kungsbacka är på. :)
Ska iallafall möta Parya nu så tar vi bussen tillsammans!


FRUKT NYCKEL

Bad mamma fixa en ny nyckel till mig och hon kommer hem med denna, ball eller pinsam?! Hahahaha


HATAR SPANSKA

Finns nog inget ämne jag hatar så mycket som spanska, har alltid vart så och kommer alltid vara. Så himla segt och bara allmänt jobbigt, håller på att somna varje gång. Men det är iallafall sista lektionen så får väl hålla ut! Hoppas ni andra har en trevlig dag iallafall!


HELG

Haft en asgo vecka som vart hyfsat lugn, bortsett att jag skrev ett matteprov som jag kommer få F på... Vart på två fester både fredag och lördag så är ganska seg nu. Har iallafall insett vilka fantastiska vänner jag har runt omkring mig och det är jag galet tacksam för ♥

Idag skall jag åka på utflykt med pappa och farfar, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det var längesen vi hittade på något tillsammans så det ska bli mysigt. Ikväll ska nog jag och mamma träna och sedan ska jag nog dra igång med lite plugg om jag har lust.


ONSDAG

Finns inte så mycket att skriva om nu då allt rullar på som vanligt. Har ett viktigt prov på fredag som jag måste plugga till så har inte så mycket tid över till annat tyvärr. Har dock roliga planer i helgen som jag ser fram emot :)

Har haft en otroligt chill dag då jag och Emily var helt cp hela dagen haha... Åkte till mina gamla volleybarn och det var jättekul att träffa dom. Sedan fikade jag och Betwin i stan och nu ska jag åka och hoppträna! :)


INGRID SEGERSTEDT

Sitter på Ingrid med becka och väntar på en skolsyster som aldrig kommer, gaaanska segt. Har vart med becka hela dagen men funderar på att dra och träna snart. Måste plugga matte också, byeee


SUMMERTIME


ÄLSKADE BROR


SÖNDAG

Sitter på bussen nu, skall göra riktigt mycket idag! Först skall jag till farfar och farmor för pappa är där. Sen skall jag och pappa fika, får se om farfar följer med men jag hoppas på det! Sedan skall jag möta en kompis i stan och slutligen ikväll ska jag träna! Hoppas ni får en bra söndag allesammans! ♥


YEY

Taggar sportlov somfan! Igår var släkten här och firade Krille och samtidigt passade vi på att planera skidresan vecka 7. Såg bilder och det såg sjukt nice ut, jättestor 2våningsstuga med öppen spis och bastu! Dock bastade vi bara en enda gång när vi var i Idre förra året haha. Fanns även ett äventyrsbad så det blir säkert en jättebra vecka! Vi har liftkort till alla de olika fjällen i Sälen + Trysil så det finns nog ingen risk att tröttna på backarna, wihoo tagga nu dåååå!!!

Byxorna som sprack haha...


HEAVEN


Jan. 19, 2013

Inte blivit så mycket uppdatering det senaste men vill bara säga att jag lever! Mina dagar har bestått av skola, träning, bad, plugg och har inte riktigt haft tid att vila ut mig. Men nu är helgen invigd och det firar jag med sovmorgon och go frukost!


VS

Fick dessa idag av min underbaraste sötaste kompis som har varit i London. Helt sjukt söta då de är typ mini, helt perfekt! En annan kompis hade den blåa idag och den luktade gudomligt så det blir super! Tror mamma var sugen på några också så ska be henne beställa några om det går, hehe älskar den med mango temptation!

Nu skall jag käka lite kladdkaka och dyka ner i favvisboken, fifty shades of grey. ♥


FIFTY SHADES OF GREY

Heeej ni morgonpigga! Jag fastnade i boken igår och var vaken halva natten, vilket betyder att jag såklart försov mig. Jävligt segt då jag missar kemin som jag för en gång skull pluggat till, typiskt... Nu ligger jag iallafall i min säng och väntar på att klockan ska bli kvart över så jag kan gå till bussen! Ha det braooo.


HEJ ALLA GLADA

Idag har vart en jättelugn dag, har slappat med familjen nästan hela dagen. Vid 5-tiden kom min kära moster och hämtade mig så åkte vi till gymmet. Hon var riktigt på hugget så jag fick kämpa som fan för att hänga med i hennes tempo haha. Nu har jag ätit världens godaste kladdkaka och gjort lite matte och kemi, jääävligt skönt att ha gjort läxan för en gång skull... Känslan när man är färdig är typ obeskrivlig, haha känner mig lika duktig som dig nu Emily ☺

Nu har jag iallafall tänt lite ljus och ska sätta mig och läsa en bok haha, har inte gjort det på typ 3 år då jag var helt galen i twilight böckerna haha! Ha det gatt!!! ♥


SKIDOR

Skidresa bokad till Sälen vecka 7. Kommer bli galet gött att bara dra iväg sådär. Dessutom har vi 8 dagar i backen så kommer åka som ett proffs efter det, haha. Dock missar jag alla hjärtans dag vilket var något jag verkligen sett fram emot. Hade planerat att ha myskväll med en tjejkompis och vräka i oss chokladhjärtan, kolla på någon smörig film och vara vara allmänt forever alone. Hoppas ni som läser detta får en trevlig dag med den ni tycker om! ♥


LARA 18 ÅR

Haft en jättebra dag idag, skolan var heeelt okej och gillar vissa personer jättemycket ♥

Sedan hade jag dressyrlektion son gick bättre än bäst, han har nog aldrig varit så fin lille estebaño.

Sedan drog jag hem till Lara som hade 18-års fest. Också väldigt lyckat och fick umgås med personer jag inte träffat på länge så det var mysigt! Nu ska jag sova iallafall, kan inte hålla uppe ögonen längre godnatt! :)


GOOD NIGHT

Som vanligt gick det sådär bra att plugga idag, mycket som distraherar om man säger så. För mig blir allt tråkigt plötsligt roligt när jag pluggar, jag väljer hellre att plocka ur diskmaskinen än att plugga typ.

Förövrigt har denna veckan gått jävligt fort, men jag klagar inte! Taggar helg iallafall, imorgon blir det hoppträning och sedan artonårsfest och resten av helgen blir nog lugn. Tror mamma är sugen på att gymma så blir nog att jag hänger med dit. ☺

Det roliga med bilden var att det stod "I love matte" på miniräknaren men det ser man tydligen inte. Men skitsamma!!


MATTE FÖR HELA SLANTEN

Nu måste jag ge mig in i matematikens värld, känner att det behövs om jag ska klara nationella haha. Har prov om två veckor och ligger typ 100 sidor back så om ni undrar var jag håller hus den närmsta tiden så sitter jag med näsan i matteboken. Jag vet inte varför men jag har svårt för volymer och har alltid haft det, dags att ta tag i det nu kanske?!


HEJ TORSDAG

Påväg till skolan nu, blir nog en seg dag men skitsamma helg snart. Ska ha min första fysiklektion idag och har en känsla av att jag kommer hata det från första början. Men nu måste jag skynda maaaj.


SOVA TIME

Har glömt bort bloggen helt, det är inte heller så kul när bloggen är så ful men ska få hjälp med att fixa den snarast. Är inte så himla teknisk haha och fattar typ ingenting... Tur att jag har så snälla vänner som är villiga att hjälpa till med det ♥

Idag har jag iallafall vart i skolan, sedan mötte jag Lovisa så gymmade vi på GLTK. Blev riktigt besviken då dom inte hade alls många maskiner plus att det var sjukt mycket folk i en liten lokal. Nej, almedal ska det va! Vi var riktigt hurtiga idag iallafall men eftersom maskinerna sög körde vi lite allt möjligt, tagga träningsvärk i hela kroppen imorgon då!

Sedan gick vi upp till stallet och red en dressyrlektion som inte alls gick bra. Enda positiva var galoppen då han faktiskt klarade övningen även fast han tyckte det var jättejobbigt, lilla skrutten. Efter en lång dusch och en god middag ligger jag här och ska sova, ska bara fixa det sista med mina naglar.


PLUGG PÅ G

Har verkligen haft en riktig mysdag idag. Efter skolan åkte jag till farfar, sedan mötte jag mamma på gymmet så körde vi lite armar. Sedan körde jag hem (är ganska vass nu!) och hoppade in i duschen och nu sitter jag här. Är jävligt hungrig egentligen men Fässbergs tränare sitter nere i köket och har möte så vågar inte gå ner och hämta mat hahah.. Dom går ju fan aldrig heller... Nu tänkte jag faktiskt plugga lite biologi då jag ligger gaaanska efter. Ha  det gött! 
 
Ungefär såhär mysig är jag nu 

FÖRSTA SKOLDAGEN

Då var första skoldagen på vårterminen avklarad, med väldigt blandade känslor. Det ska bli skönt att komma in i rutiner igen och ha strukturerade dagar men har samtidigt sån jävla ångest. Det kommer vara så sjukt mycket denna terminen med alla inlämningar och prov, plus att de nationella börjar snart. Jävligt otagg på det faktiskt. Det var superskönt att träffa alla goa människor då det är typ dom som gör det värt att gå upp på morgonen, dock finns det ganska många jag stör mig på och känner att jag kommer ha svårt att stå ut med dom fram till sommaren...

You make my day <3


FRUKOST

Sitter i köket och har nyss ätit frukost, är glad för fick precis ett paket på posten från hollister som jag väntat på rätt länge. Ska snart börja göra mig i ordning för att möta upp Matilda, blir nog så att jag sover där inatt. Detta kommer bli en bra dag :)


MAKE YOUR DREAMS COME TRUE


HEJ BLOGGEN

Tänkte testa detta med att blogga nu då, främst för min egen skull då det är kul att gå tillbaka och kolla på i framtiden. Känns gött att kunna skriva av sig någonstans och sedan i efterhand kunna gå tillbaka och jämföra. Har liksom inga ambitioner med detta utan hoppas mina nära och kära vill hänga med mig på denna resan och följa mig i skriftens värld, haha lol.
 
 

RSS 2.0