LUNCH À LA AMANDA


BITCHES IM ALIVE

Hola cervezas!!! Jag lever och mår bra och skriver på min biologirapport, det är faktiskt kul när man kommer in i det och det är intressant för det finns liksom inget rätt och fel.... Skall skriva lite till innan jag tar en lunchpaus för är fett sugen på något gott nu! Ikväll är det ju Valborg och aa, planerna är väl ganska oklara. Skulle egentligen träffa mina girls men nu är det ju så att jag är sjuk och måste skriva på biologin så får se hur det blir! Vill verkligen träffa dom för det känns som jag bara suttit hemma som ett emo dom senaste dagarna men samtidigt är inte Valborg något viktigt för mig direkt. Känns mer som det är en dag för fjortisfyllor då hela slottskogen kommer vara fylld av fulla ungdomar så näääee det lockar inte. Nu skall jag iallafall go back to work så ha det gött


JARÅ

Hej bloggisen! Har mått hyfsat bra idag så bestämde mig för att följa med mamma till affären och skulle samtidigt åka förbi och lämna en grej hos Dorothea! Det var ett dåligt val för det kändes som jag skulle spy inne på Ica maxi. Köpte iallafall massa grejer som är bra för magen så nu hoppas jag på att det blir bättre snart jaaapp!


SJUKISGOTT


HEJ IGEN

Vet att jag har uppdaterat ganska dåligt men har inte haft ork att göra det. I lördags hade vi klassfest ute hos Nikita på Brännö och det var mööjsigt! Jonatan, Dorothea och Bella kom till mig först innan vi mötte upp dom andra och tog färjan ut dit. Hade iallafall en trevlig kväll med världens bästa klass, är sjukt glad att jag har träffat alla dom för dom är verkligen jättefina allihopa! Sen var det även lite annat roligt folk där så det var nice!
 

MANNEN DE E GRILLSÄSONG


ROLIG FREDAG

Mådde inte så bra imorse när jag vaknade så stannade kvar i sängen ett ganska så bra tag. Men sen blev det bättre iallafall så jag åkte till skolan och var med på dom två sista lektionerna. Tanken var att jag skulle vara hemma och börja på min biologirapport men känner mig sämre igen så ska gå och lägga mig nu. Tack och lov att jag har hopplektioner på fredagar för hade inte klarat av att inte ha planer på en fredag, sjukt segt!! Nu skall jag sova och hoppas på att vakna upp aningen friskare imorgon godnattt


KÄNNS SOM ATT VARA DÄR


TJO

Sitter och väntar på att världscupfinalen 1 skall börja! Fyra svenskar är med och dom kommer krossa!! Haha jättesvår bana dock så får se hur det går! Är ganska seg i huvudet och håller typ på att bli sjuk så stannar nog inte hela kvällen men får se!!


HELLO SCANDI

Hann inte mer än att komma in i Scandinavium innan jag var tvungen att vända för jag glömde plånboken på subway!! Men nu är jag iallafall påväg tillbaka men mår inte så bra, känns som jag ska spy typ! Inte så fräscht men får försöka stå ut, ikväll är det två roliga hoppklasser jag vill se, en grand prix och första omgången av världscup finalen så det blir säkert bra!!


VI TAGGAR


HOLA

Efter Claris var klar med solningen åkte vi till Allum och fikade! Det var mööööjsigt och sedan kom Claras syster och joinade oss hehe. Sedan åkte vi tillbaka till skolan för att gå på infomöte om Indonesien!! Gubben som har hand om projektet kommer från England så hela presentationen var på engelska så det var lite segt att lyssna på men syftet var ändå bara att föräldrarna skulle få information typ. Nu skall jag dega sönder framför tvn innan jag förbereder mig för sängen så ciaaao! Imorgon har jag bara ett nationellt prov i svenska och sedan drar jag direkt till Scandinavium och möter upp mina stallbabes för en heldag på Göteborg horse show, taggarååå


MASSAGE BITCHES

Sitter i en massagestol och väntar på Clara som leker Hawaii i solariet. Har det heeeelt ok här för det är varmt och skönt! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu men jag vill tvinga med henne till stan och käka något innan vi åker tillbaka till skolan för möte men aah får se vad som händer! Ganska segt att det regnar bara, vill ha sommar!!!


EY YO

Nu är jag påväg in till stan, as gött med sovmorgon!!! Skall iallafall fika med Emily och Viktor innan vi drar in till skolan för biologilabb. Funderade på att banga hela dagen men hade inte klarat av att vara hemma hela dagen och plugga så drar in ändå. Blir sååå glad av att träffa mina finisar och behöver verkligen det!! Ha det gött haj


DET FINNS BARA ETT LAG


SUG

Min dag har väl inte direkt varit den bästa, har inte mått så bra och det resulterar i att jag blir grinig och så blir det bara värre. Är iallafall tacksam över att ha så fina människor runt omkring mig som får mig att le även om jag har en dålig dag.

Sitter iallafall och kollar på bayern-barca matchen med pappi och farfis! Standard när bayern spelar hehe... Funderar även på hur jag ska göra imorgon, har bara en lektion och den börjar tio i två så det känns ganska ovärt. Frågan är om jag skall dra iväg till Scandinavium och kolla på horse show eller om jag skall stanna hemma och skriva på min biologirapport... Vill så gärna gå och dessutom träffa alla goa gamla stallkompisar men mitt arbete är så sjukt stort att jag inte vet om jag kommer hinna om jag inte skriver på det imorgon. Skall ändå gå på torsdag så det är väl inte hela världen om jag missar imorgon, å andra sidan är horse show bara en gång om året så skall suga på den karamellen ett tag.....


MINA FINA


APP TIPS

Eftersom min telefon är min biggest love och jag använder den hela tiden så är det självklart att jag har massor av olika appar, så nu tänkte jag tipsa er om de bästa apparna som finns att ladda ned!!
 
INSTAGRAM
 
Är ju ett måste såklart,  det är där man uppdateras om allt som händer nu för tiden typ... Dock är det mycket lamare än det var innan, eller det är iallafall inte lika kul att lägga upp bilder längre tycker jag utan kollar mest på andras! Har nu även en privat insta där jag lägger upp lite mer oseriösa bilder, så följ den om ni känner för det, amandaawprivat heter den. 
 
CANDY CRUSH

Var in love i detta spelet för några veckor sen efter att mamma visade mig det, sedan slutade jag spela men har nyligen tatt upp det igen eftersom man blir typ sugen när alla andra spelar! Det är dock skitjobbigt när man kör fast på en bana och inte kommer därifrån, men annars funkar det! Man blir ju även hur glad som helst när man tar en kokosboll så hela skiten sprängs! 
 
SLEEP CYCLE

Ganska fiffig app som mäter hur bra man sover, jättesmidig att använda och rolig faktiskt!! Man kan verkligen dra paralleller till appen om man har en dålig dag och är trött och hängig för den mäter när när och hur dåligt man sover, även hur länge du sover och din sömnkvalitet så det är jättebra faktiskt!!!
 
TEST
 
Även detta är en rolig app, man svarar på frågor om sig själv så ska kompisar svara på frågor om hur dom tror man är osv. Den laggar sönder ibland dock och funkar typ i perioder så det är lite synd för då tar det ganska lång tid att göra om alla frågor. Det är inte så kul att spela mot folk man inte känner så bra utan det är roligare och spela med vänner man känner bra och se om man verkligen känner varandra så bra som man tror...

CYKELSTYRE

Har precis vart ute på cykeltur med min fula syster, ganska segt faktiskt för hon är det tråkigaste sällskapet man kan ha och speciellt när hon är sur. Cyklade iallafall till korsvägen och sedan tillbaks och mina öron är så äckligt kallvarma nu, inteeeee mysigt!! Haha det är faktiskt jobbigare än vad man tror att cykla och speciellt man är så otränad som jag är!! Tycker det är såååå tråkigt när man inte är inne i det men ska börja träna med min favoritturk igen så då kanske man får lite motivation igen!! 
 

HOLA

Sitter på spanskan med min broe Hamli! As segt men ändå gött typ för vi sitter bara längst bak och degar! Väntar på att klockan skall bli tjugo över tre så jag kan sluta för orkaaaar inte spanska!!

SUNDAY

Kom precis hem och har haft fullt upp hela dagen så är as trött nu... Alfrida sov hos mig inatt så jag har vart med henne hela morgonen och dagen typ. Vi började dagen med att cykla bort till lyan haha och det var typ dagens goda gärning! Vi låg iallafall ute på altanen och solade några timmar på eftermiddagen och ord kan inte beskriva hur skönt det var, nu känner man verkligen att sommaren är på G! Efter det drog vi in till stan och grillade och lekte lekar med massa finisar, har haft en jättemysig dag men är som sagt sjukt trött nu... Tror jag skall lägga mig i ett gött bad och fräscha upp mig inför veckan och sedan sjunka ner framför någon mysig film!
 

BILDER PÅ MINA FINA FRÅN IGÅR <3


SATURDAAAY

Blogg.se appen cpar igen det är därför det blir lite dåligt med inlägg nu för det är jättejobbigt att logga in via safari, är för lat för att skriva på datorn också! Nu har iallafall alla åkt hem och vi har haft en jättemysig kväll med massa mat, mys och tjejsnack! Gillar er verkligen tjejor ni är så himla fina och goa allihopa! Nu skall iallafall jag och Alfa sova och tagga morgondagen som är min favoritdag, adios

LITE LÖRDAGSPLANER

Ligger just nu ute på altanen och solar, solen är varm iallafall men det kommer kyliga vindar med jämna mellanrum som är mindre nice. Idag är det riktigt shortsväder ju, hur härligt som helst!! Dock har jag ett antal grejer jag måste ta tag i nu så kan inte njuta av värmen så mycket längre. Skall snart gå upp och städa mitt rum som fortfarande ser ut som helvete, det ligger kläder slängda överallt så golvet är knappt synligt (älskar att ha det så), sedan måste jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig och sedan börja förbereda maten. Mammi och dom är på kalas hos min kusin så jag måste fixa allt själv men det ska nog gå bra, mästerkocken här ju. Vid fem-sex tiden kommer ett gäng goa tjejer hit för en mysig tjejkväll men nu måste jag skynda mig hajdooo!
 

SOLSKEEEEN

Står ute på ängen och spelar fotboll med min söta miffobror! Det är verkligen jättefint väder och imorse satt vi ute på altanen i solen och käkade, as skönt verkligen och längtar tills värmen håller i sig tills på kvällen så man kan börja käka ute på baksidan!!! Nu ska jag och mamma åka iväg till affären och handla tills ikväll !!

LITE KVÄLLSTANKAR BA

Idag är en sån dag när allting känns så jävla bra. Det är fredag vilket betyder att man kan släppa alla rutiner och måsten över helgen och bara coola ner och ta det lugnt. Har verkligen kommit in i en fas nu där jag mår helt jävla superbra, har dessutom så fina människor runt omkring mig så det är inte sant! Måste bara säga att jag verkligen blir jätteglad över era kommentarer här på bloggen, jättekul att läsa och även roligt att se vilka som faktiskt vågar erkänna att ni kikar in här! ;) Ligger i sängen och skall alldeles strax krypa ned under täcket och sova för är riktigt trött... Imorgon ringer klockan tidigt för då skall jag och mamma iväg till gymmet, inte direkt något jag ser fram emot för jag är såå grymt otränad att det kommer vara svinjobbigt! Efter det får jag se om jag orkar följa med hem till mina kusiner för en av dom fyller år men tror att jag bangar det faktiskt. Måste även städa rummet för det ser ut som kriget typ och imorgon kommer det folk hit så då måste det vara rent och fint! Nu skall jag sova iallafall, puss godnatt och hoppas ni är lika glada som jag är idag!!! ♥

GUDOMLIGT GODA

Ni måste verkligen testa de nya Loka smakerna, så sjukt goda. Speciellt den med glassmak! Har aldrig gillar Loka eller mineralvatten överhuvudtaget innan men detta var verkligen något helt nytt!! :)


BÄSTA IDAG


JADÅÅÅ

Idag har det varit full rulle hela dagen, vaknade typ tolv minuter innan bussen gick så fick skynda mig som ett as för att hinna. Hann iallafall och hade matteprov första lektionen som faktiskt kändes bra! Efter det hade vi en cp lång håltimma så drog in till stan med mina fina klassisar och drog en lång lunch på paprika, det var mysigt faktiskt! Efter det åkte jag hem till Jonatan och var där en stund innan jag mötte upp freddan och åkte till stallet! Red upp till tippen och hoppade där, horsie var fin som vanligt!!


THURSDAAAAY

Idag är det torsdag vilket betyder att det snart är helg, huuuur skönt som helst men det är ändå lite läskigt hur fort veckorna går. Denna helgen skall jag ta vara på och umgås med människor jag tycker om och bara ha riktigt kul! Nästa vecka är det horse show veckan och jag ska självklart gå med mina fina stallkompisar! Vi skall bara gå på torsdagen eftersom alla andra biljetter var slut så det är lite segt, speciellt eftersom jag alltid gått alla dagar annars och med tanke på att detta året kommer vara riktigt toppat så går vi nog miste om en del. Men vad skall man göra liksom.... Nästa vecka är även första gången på jag vet inte hur länge som jag inte har hopplektion på fredagkvällen så det skall bli riktigt nice! Men nu måste jag hämta min toast som typ ligger och bubblar i toastmaskinen så ciaooooo

SEG

Slutade typ halv två egentligen för sista lektionen var inställd, men av någon anledning stannade vi kvar i två timmar extra vet inte ens varför... Nu är jag iallafall på väg hem och skall däcka i sängen en stund innan jag gör något! Har fan ingen energi kvar efter att ha varit i skolan det är helt sjukt!


!!!!

Dagen i bilder - tur att jag har så fina vänner!!! ❤


TJA

Hallihallåååå! Från och med idag skall jag aldrig mer skriva på bloggen att jag skall plugga för jag vet att jag aldrig gör det ändå, typ lurar mig själv att jag kommer göra det men sanningen är att jag inte har öppnat en skolbok på fritiden sedan i typ september. Har blivit så sjukt lat och gör inte ett dugg mer än vad jag behöver även fast jag egentligen borde. När jag sedan kollar tillbaka på det jag skrivit får man dåligt samvete också för att man inte har gjort något men vafan. Aa skitsamma iallafall nu har jag iallafall nyss kommit ur duschen och skall strax lägga mig i sängen och somna till Håkans nya album, idag släpptes resten av låtarna så kika in på Spotify och ta er en titt!! Godnatt mina gullhönor nu skall jag sova, är svintrött!!

https://cdn2.cdnme.se/4036306/6-3/pic_516f0e42e087c3458879be5f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4036306/6-3/pic_516f0e42e087c345acb0e09c.jpg" class="image">


SUUUUSHI

Är i stan och dödar tid med frugan och Max! Snart är det dags att dra till stallet och då väntar förhoppningsvis uteritt i det fina vädret! Ska bli gött och ikväll blir det matteplugg för hela slanten!!


SHIIIET

Sitter i skolan nu och ska snart ha spanska förhör, är sjuukt nervig faktiskt! Efter det väntar fittengelska, wihoo super onsdag! :)))


HELLO SUMMER

Jag börjar verkligen få sommarkänslor på riktigt nu! Så himla skönt att det äntligen börjar bli varmare och ljusare på dagarna för det gör verkligen stor skillnad, man blir mycket gladare och orkar mer har jag märkt! Längtar efter varma sommardagar när man kan lämna jackan hemma och gå med shorts och bli brun och fin, sena och svala sommarkvällar med vänner på ett berg där man kan grilla... Åhhh så mysigt ge mig sommar nu tack!! Tror denna sommaren kommer bli oslagbar och utan tvekan den bästa sommaren någonsin, vill inte planera så mycket i förväg utan ta det som det kommer men har ju lite planer iallafall och en mängd grejer jag vill hitta på och människor jag vill träffa! Nää det blir säkert en grym sommar får vi hoppas på!! :)
 

KOMSI KOMSI

Väntar på att min syster kommer hem så att jag har någon att mysa och bråka med... Saknar henne så mycket att jag ligger i hennes säng och väntar på henne. Nej men det är faktiskt ganska tråkigt och tomt hemma när inte hon är här, iblaaaand är det faktiskt skönt med syskon!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JADÅ

Har vart i stan och käkat glass med några kompisar och nu sitter jag och fikar med min pappi! Är verkligen as seg så ska gå och lägga mig direkt när jag kommer hem, måste plugga också men det lockar VERKLIGEN inte just nu!!


LITE BILDER BA


SOFT

Börjar vänja mig vid lugna skoldagar nu så de e gött! Har bara 19 mattelektioner kvar och imorgon har jag en kort dag, livet som elev leker just nu!!! Idag efter skolan åkte jag in till stan och fikade med Clara, Arvid och Max. Det var egentligen meningen att vi skulle plugga men det gick inte så bra utan vi satt mest och snacka skit som vanligt. Ligger iallafall och vilar nu och ska strax käka och efter det fixa med bilderna från tävlingen och sedan plugga lite. Ha det gott everybody!


MATTEMÅNDAG

Dubbelpass matte döda miiiiiiig


DIDNDNFKDLEL

Jag är trött som ett as så ska lägga mig nu... Borde egentligen plugga men kroppen säger verkligen emot då jag knappt kan hålla upp ögonen längre! Vi köpte med oss thaimat hem från Tims thai som lätt är göteborgs bästa thairestaurang, sedan tog jag en dusch och nu är det nana dags. Glöm inte att kika in här imorgon kväll för då slänger jag upp lite bilder från tävlingen!!


BHC OMGÅNG 1

Har varit en riktigt lång dag med mycket blandade resultat! Min första runda var somsagt helt OK men den andra och viktiga rundan kändes jättebra ända tills jag fick se resultatet. Rättade allt som inte stämde från första klassen och red så bra jag kunde och Alf skötte det jättebra, han var alert och framåt och lyssnade hur bra som helst. Stilpoängen vet jag inte riktigt om jag kan hålla med om på alla punkter för enligt mig dömde hon helt konstigt. Tråkigt när det blir så men vad ska man göra liksom, huvudsaken var iallafall att jag är nöjd över Alfis prestation för han är verkligen en ängel! Har än en gång fått klart för mig att jag har världens bästa lagkamrater, även ifall någon har en dålig dag och kanske får en halvbra runda så försöker alla se det positiva och peppa varandra i alla lägen. Kärlek till er tjejer! ❤


FEJNA ALF

Fick en helt OK runda i förklassen, han var inte riktigt framme för skänkeln och ganska loj så fick ett ner. Kändes mycket sämre än vad det såg ut så det var väl något positivt iallafall i och med att det är stilhoppning! Taggar iallafall nästa klass...


MOT ALLEBY

Hästarna står lastade i lastbilen och vi är påväg mot första omgången av bohuscupen! Taggade till tusen och nu jävlar skal vi rida så det ryker!!!


HEKTISK DAG

Har haft väldigt dålig uppdatering det senaste för blogg.se appen har varit helt fuckad och jag har inte orkat skriva på datorn... Idag har jag iallafall varit i stallet typ hela dagen, har putsat och duschat Alfis och gjort honom fin! Hade iallafall en go stalldag och sedan åkte jag hem till fina Jonatan och käkade tacos... Det var mysigt som vanligt och sedan kom Bergis och nu sitter vi här hos mig och käkar kvällsmat, skall gå och lägga oss strax för om några timmar skall vi upp!


FÖRBEREDELSER

 

MIN FREEEDAG

HELLO HELLOOOOO!!! Idag har jag varit i skolan och det var galet chill... Efter provet som vi hade första lektionen hade vi en låååång håltimma så då åkte vi till subway och satt där och degade hur länge som helst innan vi åkte tillbaks till skolan. Efter skolan satt jag och mina boys kvar i skolan och bara fördrev tiden. Det är så sjukt störigt att sluta klockan tre och sedan behöva vara i stallet vid halv6 för man hinner inte hem emellan innan man behöver vända igen. Men det är tur att jag har så söta vänner som vill vänta med mig :) :) :) I stallet hade vi iallafall möte innan vi gjorde iordning hästarna. Hoppningen gick iallafall bra, han skötte sig som vanligt och gjorde det han skulle med bravur!!! Duktigaste Alfis... Nu är jag iallafall hemma och ska lägga fram och packa allt jag skall ha med mig imorgon. 

LETS KICK IT FRIDAY

Fick stressa sönder imorse verkligen, vaknade 20 minuter innan bussen gick men nu är jag iallafall på väg! Börjar dagen på bästa sätt genom att möta min finaaaa och sedan har jag fysikprov. Idag börjar även min hästiga helg då jag kommer vara i stallet både fredag, lördag och söndag, det känns ganska bra faktiskt för mysfaktorn kommer vara hög!! Ska även försöka varva med icke-hästiga kvällar så detta blir säkert en bra helg, men först några timmar skola....


TIRED AS FUCK

Har vart seg och lat och trött så har inte fort något gjort, skall iallafall försöka läsa igenom fysikboken nu dom sista 20 minutrarna innan jag går och lägger mig. Tycker det är såååå himla tråkigt och ögonen går i kors så det känns som en bra idé att lägga sig i sängen och kolla igenom förklaringar på youtube istället... Men har inte läst en enda sida om kapitlet så får väl göra det först sä med detta säger jag godnatt pusspuss


SÅ JÄVLA BALLT

Nästa sommar åker jag, några från klassen och ett gäng andra naturare iväg till självaste Indonesien på forskarresa! Fick reda på detta i förrgår och det verkar hur jävla ballt som helst och nu när jag har läst mer om det fattar jag hur sjukt interessant det låter. Hela resan är typ en biologiresa och man kommer hänga med forskarteam och lärare ut på expeditioner mitt ute i bushen, en vecka i regnskogen och en veckas dykning i korallreven. Man kommer typ ta olika prover som man sedan kommer testa i stora flashiga labb. Låter så sjukt coolt och man kommer bo i "camps" i skogen och bara det är en upplevelse, det är ju inte så man brukar bo när man är utomlands precis. Ser iallafall fram emot detta och eftersom jag vill bli marinbiolog ser jag detta som en stor möjlighet!! Vet inte alla detaljer än men nästa vecka kommer snubben som håller i projektet hit från England och ska hålla ett möte för oss så förhoppningsvis får jag reda på mer då!! :)
 

TJÄNAREE

Hallosan!! Är på väg till skolan nu och sitter och väntar på tåget och Parya nu. Min buss matchar tågen så himla dåligt när det blir lite senare på morgonen, ganska segt att bara sitta här och vänta när jag egentligen hade kunnat vara hemma nu. Såg nyss att det snöade också, vad hände med det fina vädret vi hade igår liksom?!? Vet faktiskt inte när jag slutar idag men planen är att jag ska sitta kvar i skolan efter jag slutat och plugga. Har fysikprov imorgon och jag kan ingenting och jag lär inte få något gjort om jag försöker plugga hemma så då är det lika bra att jag stannar.


BAYEEEEEEEEEERN


INSP

Det har varit ganska mycket hästrelaterat på bloggen på sistone och jag antar att det är för att jag har fått upp intresset för hästarna igen. Det känns bra för jag vet att hoppningen är något jag innerst inne brinner för, även fast jag kan tycka att det blir långtråkigt i vissa perioder. Vinterhalvåret tycker jag alltid har varit det segaste som finns, det är väldigt mysigt med julkadrilj och julklappshoppningar men man har inget att se fram emot och det blir lätt tjatigt att bara göra samma sak hela tiden. Vi blir ju väldigt begränsade då vi bara kan rida i manegen för att det är så helvetes kallt i paddocken och jag tror det är då jag tappar suget. Allt är bara grått, mörkt och kallt men när jag tänker efter är det inte bara ridningen jag tröttnar på på vintern utan det är nog det mesta faktiskt. Jag är verkligen en sommarmänniska..... Nu är jag iallafall mer taggad än vanligt och första omgången av Bohuscupen kör igång nu på Söndag, det ska bli jättekul och laget är taggade till tusen!!! Efter en toppenträning idag där alla hoppade super känns det väldigt bra inför söndag plus att vi skall hoppa igenom hästarna på fredag också, wiiiie är så taggad verkligen!! Förra året gick det väldigt bra för oss, första omgången var debut för oss lokalt och vi gick och vann hela lagklassen!!! Lovisa vann även individuellt och jag kom tvåa så det var en väldigt lyckad tävling för GFRKs del. Andra omgången fick vi också en del individuella placeringar men det var precis då Yellow kom in i sin tjuriga fas och vi inledde tävlingen med att gå omkull på framhoppningen.... Inne på banan gick det skit för hon tittade verkligen på allt och det fanns knappt något som inte var läskigt. Tillslut ramlade jag av och vi blev uteslutna så för mig gick det bajs. Dock hade jag så grymma lagkamrater som trots min miss tog oss vidare till final! Detta året känns det jättebra eftersom jag har finaste Alfis som jag verkligen känner utan och innan, har startat så många starter med honom så att jag hade kunnat hoppa honom baklänges i sömnen. Lite krydd kanske med det känns iallafall väldigt bra inför söndag! Detta inlägget blev lite längre och rörigare än jag trodde så avrundar med ett gäng bilder på söta Alfis.
 
 

ONSDAG

Kom precis hem från stallet där jag hade en hopplektion som gick superbra!! Det känns som jag vet exakt vad jag ska tänka på för att både jag och Alfis skall prestera på topp så det är skönt! Har haft en ganska deg dag, hade två och en halv timmas lunch så då åkte jag, Clara, Ris och Hamlet till Ichiban, favoritstället verkligen!! Hade sedan biologilabb som var början på ett megastort arbete vi skall jobba med nu i flera veckor framöver, det känns tungt för det kommer lätt vara det största arbetet vi gjort hittills men det verkade ändå ganska roligt så vi får väl se!! Efter skolan åkte jag till stallet för att möta upp Lovisa, planen var egentligen att vi skulle gå ner till GLTK och gymma men vi var båda ganska degiga så vi det blev att vi stannade på bänkarna utanför stallet och njöt av det fina vädret istället! Det slutade med att vi köpte kladdkaka, bulle och choklad på tempo haha, fitness yes!!


GOOOOTT

Har varit ute på en promenad med pappa nu, ganska mysigt men ändå kallt typ.... Idag har varit en ganska chill dag, har vart helt cp hela dagen så det har ändå vart roligt typ. Hade simprov imorse också, man skulle simma så långt man kunde på 12 minuter och man skulle simma 500 meter för att få ett A. Jag simmade som en IDIOT och det var typ det värsta jag gjort, mycket värre än man tror faktiskt!! Nu skall jag iallafall åka hem till mami och läsa lite spanska eftersom jag har ett förhör imorgon som var ganska betygsavgörande så aa, min kväll lär inte bli rolig....


TJABBA TJENA

Easy peasy day idag, segt att sätta igång med skolan men roligt att träffa alla!! Gjorde typ inget på lektionerna idag och jag hade ont i magen så bangade sista lektionen och åkte och fikade med mina fula kompisar Clara, Max och Emma. Det var mysigt iallafall och sedan när jag kom hem gick jag och la mig och vaknade inte förrän klockan 10. Det var UNDERBART och lätt bästa beslutet jag har tagit idag, dock mindre kul nu när jag är pigg. Ska iallafall gå ner och käka något och sedan försöka somna igen så godnatt!!


MED DETTA SÄGER JAG GODNATT


SÖÖÖNDAG

Tjosan ballosan!!! Ligger i badet nu och njuter av min favoritdag, älskar söndagar och att det är sista lovdagen gör bara saken ännu bättre. Nää då, lite ironi på det hela, det känns jättetråkigt att lovet är slut men försöker ändå se det positiva i att det är skola imorgon. Får ju träffa mina fina klasskamrater och alla andra gobitar och självklart Emily som jag inte träffat på hela veckan!! Saknat sönder henne verkligen så det är faktiskt något jag ser fram emot. Är ändå nöjd med lovet för det känns som jag har fått ut mycket av det och hunnit göra massor av grejer. Jag känner att jag har haft tid till att träffa massa kompisar och har hållit mig ganska sysselsatt hela lovet så det är iallafall ganska positivt, även fast jag är trött som faaan nu och önskar att jag hade vilat upp mig istället hehe. Men nu skall jag försöka lägga i en högre växel i skolan och avsluta kurserna i topp så jag får de betygen jag hoppas på men det är nog inga svårigheter, det är trots allt bara nio veckor kvar till sommarlov?!? Det om något är helt sjukt och fyy vad jag längtar! Hade inte bangat en ledig vecka till för även om jag har gjort mycket har jag minst lika mycket kvar jag vill göra som tiden tyvärr inte räcker till under de intensiva skolveckorna. Men jaja, nu skall jag iallafall skölja ur balsamet och sätta mig med en stor skål med mango framför vampire diaries så ha deeet!!


PALLAR INTE


HELLO

Tänkte bara börja detta inlägget med att säga hej mamma!! Tydligen så läser mamma bloggen så får väl tänka mig för vad jag skriver om i framtiden, kul att hon har sett allt jag har gjort och alla bilder... Hehe nejdå men lite skevt egentligen. Tycker det är ganska läskigt ändå att jag inte vet vilka som läser, kan liksom vara vem som helst. Vissa dagar är det ändå rätt många som tittar in här, kommer ihåg dom första dagarna jag bloggade då hade jag 3 läsare och det var mina bästavänner haha.

Idag har jag iallafall fikat med Bergis och hennes kompis innan jag åkte upp till stallet och hopptränade med Alf, det gick väl ganska bra men gjorde ändå en del missar men nu vet jag iallafall vad jag behöver tänka på i fortsättningen. Efter jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och hjälpt mamma plocka in diskmaskinen. Nu ska jag iallafall strax hoppa in i duschen och sedan får jag väl se vad som händer....


MYSIS

Är hemma hos Bergis nu och har myskväll med henne och Lovisa med massor av gottigott att äta, tror vi alla tre är lika proppfulla nu. Skall iallafall försöka få igång en film nu men det verkar som att både tvn och datorn strejkar. Filmen vi ska se är The last song, ganska efterblivet att jag inte har sett den än men aja. Skall iallafall mysa med mina fina tjejer resten av kvällen, imorgon drar Lovisa iväg till stallet tidigt så får se vad jag och Bergis hittar på, antingen följer jag med henne in till stan eller så åker jag tidigare till stallet. Fick iallafall reda på att jag äntligen får hoppa Alf imorgon, känns jättebra så nu taggar jag sönder inför bohuscupen som är nästa helg!!!


NICE

Sitter i solen och njuter med mina fina klasskompisar! Skall strax börja göra oss i ordning och städa upp efter oss, tar båten tillbaka till fastlandet snart! Har iallafall haft en jättemysig kväll/natt/morgon med trevligt sällskap!


@BRÄNNÖ

Åkte ut till Brännö trots allt och har spenderat kvällen i Nikitas sommarhus med Clara och Parya. Vi har käkat tacos och haft det mysigt och så kom Nikis kompisar förbi så småkrökade vi lite, efter dom gick har vi bara suttit och snackat om allt och ingenting, sjukt skönt faktiskt! Nu skall vi strax gå och lägga oss för att orka gå upp med Parya imorgon som ska åka till jobbet typ vid 8 så godnatt!


HORSIE

Är påväg in till stan nu med Matilda, ska fika och ta det lugnt innan jag åker hem och gör mig oordning för kvällen. Får se vad som händer men antingen tar jag bara en lugn hemmakväll med mys framför tvn och kanske en tur förbi gymmet, eller så åker jag ut till Brännö med två tjejer i klassen! Får se hur det blir men det lutar nog mot att jag åker ut med dom!


DEEP #TVD


YEY

Precis hemkommen och ligger i sängen nu, är inte alls trött så ska snapchata lite och strax ringa emmis. Har iallafall haft en jättemysig kväll med massa fina människor, firade som sagt fina ris som fyller 17. Jag, Bella och Dorothea bakade den ballaste tårtan jag någonsin sett, är jättestolt över den för den var verkligen fin!!!! Kommer aldrig i hela mitt liv lyckas baka en bättre tårta hehe. Vill också fylla år nu ååååh!!


TÅRTA

Är hemma hos Dorothea och har precis bakat drömtårtan!!! Ska bli så jävla gott att äta den sen så det är inte sant!! Om en timma kommer allihopa och då ska vi överraska Ris som fyller år, skall bli jättekul att se hans reaktion!!


FOOOOOD

Efter vi var iväg och solade så fick Frida för sig någon fix idé att hon ville laga mat, as skevt för jag var fortfarande proppmätt men så blev det iallafall. Vi åkte hem till henne och under tiden hon lagade fajitas dampade jag och Matilda runt på snapchat, har nog aldrig tagit så fina bilder på mig själv hehe nej men det var roligt. Efter jag hade käkat med mina fruar gick vi hem och nu sitter jag här och ska sova, tidig dag imorgon puss godnatt!!


COZYYY

Är hemma hos Matilda nu och har proppat i oss massor av frukt! Har spenderat dagen i stan med sushi och mysprat! Får se vad som händer sen, kanske drar och solar och tränar med Frida och Matilda. Är fett kröksugen dooooooock.....


ÄLVSBORGSBRON

Har precis vart på en mysig promenad i solen med min fina Ida! Jättekul att träffas igen för vi har inte träffats sedan 9ans avslutning har jag för mig. Vi gick iallafall fram och tillbaka över älvsborgsbron och pratade om allt möjligt! Jag och Ida har gått i samma klass sedan 0an och vi har alltid varit bra vänner så det är verkligen en person jag inte vill glida ifrån. Vi uppdaterade varandra om hur det går för alla från gamla klassen och jag blev jätteglad av att höra att det går bra för alla och att dom trivs. Våran klass var verkligen ojämn då det var så himla många olika personligheter och alla kanske inte klickade med varandra men skönt att veta att dom mår bra. Detta fick mig verkligen att börja tänka på alla gamla klassisar och det finns verkligen några jag saknar så ska försöka ta tag i det så snart som möjligt. Nu skall jag iallafall åka in till stan och möta upp två bästisar, vet inte riktigt vad vi ska göra med det blir säkert mysigt!


RSS 2.0