MUMMA

Heeej allihopa, firar att nationella är avklarat med en fett smaskig tårta. Gick iallafall ganska bra på provet idag, eller bättre än jag hade trott iallafall så det känns skitbra. Kan ju inte säga att matte är ett av mina starkaste ämnen men betygsgränserna var rätt låga så det kanske finns en chans att få ett hyfsat mattebetyg iallafall. Och bara för att jag säger så nu så går det säkert skitdåligt men aaa. Efter skolan åkte jag till min farfar för att hämta min laddare som jag hade glömt och nu sitter jag här och väntar på att mamma ska hämta mig. Det blir direkt hem och börja plugga till nästa prov som är imorgon, ute i god tid eller?!?


FEST I STALLET


HOLA AMIGOS

Hello everybaaady! Har haft en ovanligt lugn dag idag, hade inga jobbiga ämnen och slutade ganska tidigt så det var najs. Åkte direkt till gymmet med Parya och var där en stund och vet ni vad, jag kom på att det bara tar 6 minuter med buss hemfrån till gymmet så det är perfekt om jag inte orkar vänta på mamma. Det var också första gången jag åkte bussen åt andra hållet, alltså inte mot stan och jag märkte att jag är helt borttappad där borta. Har ändå bott här i 3 år men vet typ inte ens vart något ligger, Mölndal är verkligen not my thing liksom.... Annars har jag inte gjort så mycket förutom att jag snackade med Frida i telefon i typ en och en halv timma om allt mellan himmel och jord och det var välbehövligt kan jag säga er! Innan sågs vi i princip varje dag så då var man liksom ständigt uppdaterad om allt som hände i varandras liv men nu kan det gå flera veckor innan vi träffas, så vi har alltid massor att berätta och då är det lätt att vi snackar hela kvällar haha. Saknar verkligen det sociala livet jag hade innan jag började i denna jävla pluggis-skolan, åhhh vad grundskolan var enkel egentligen. Visst, jag arbetade ändå hårt i skolan men sedan var man helt fri på kvällarna och kunde göra vad man ville.
 
Förresten har jag typ vänt på dygnet också för jag somnade direkt när jag kom hem från skolan igår och sov hela natten så nu är jag jättepigg och vet inte vad jag ska göra. Får se om jag orkar sätta mig med matten och öva inför nationella men det känns vääääldigt osannolikt.... HA DET GATT!!!

@ THE GYM


5

Slutade 20 över 3 men kom inte hem förrän 5, vad fan hände där liksom?!?! Var tvungen att stanna 40 minuter i skolan för att vänta på Max som hade alla mina grejer och sen missade vi tåget så då gick vi förbi espresso house och köpte scones. Nu är jag iallafall hemma och ska käka lite sockerkakssmet och ta en powernap, hörs sen!!


SVAR PÅ FRÅGA

Fick en fråga om vart jag gymmade som jag tänker svara på. Jag gymmar på Sportlife och vilken anläggning beror lite på. När jag tränar med mamma åker vi oftast till den i Almedal men vi har även vart i Kållered några gånger och när jag är med kompisar brukar vi träna på den vid Domkyrkan. Jag och Lovisa har även varit på den vid GLTK några gånger för den ligger ju i princip bredvid stallet så det är jättesmidigt, dock är den väldigt liten men den duger.

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG...

...för idag är det Nellas födelsedag!!!! Grattis på 16års dagen gumman, nu är du fan stor. Helt sjukt hur fort tiden har gått, minns det som igår när vi busade runt när vi var små. Jag har funnits i ditt liv sen du föddes och vi har verkligen haft helt galet kul under våran uppväxt när man tänker efter. Alla somrar i Båstad, på torpet, alla utflykter, skidresorna och skoj vi gjort tillsammans. Kommer ihåg när vi alltid åkte och badade på Valhalla när vi var små och jag var jättesur för att du vågade hoppa från trampolinen i den djupa bassängen medan jag var världens fegis. Hoppas iallafall du får en superbra dag med massa tårta och roliga presenter, love you. ♥

BARA VANLIG SÖNDAGSÅNGEST

Har bara tagit det lugnt nu på kvällen och typ haft ångest för att det är måndag imorgon. Hade bara två riktiga skoldagar förra veckan så har haft en ganska lång helg men är ändå helt utmattad. Har så sjukt mycket grejer i skolan dom kommande veckorna så det är inte sant, vill typ krypa ner under täcket och vakna i början på Juni.... Hade vääärldens sockersug förut så gjorde en sockerkakssmet som jag satt och smaskade så nu är jag nöjd och rund. Det är typ det godaste man kan äta, jag skojar inte sockerkakssmet är faktiskt underskattat.... Nu har jag precis skrivit klart ett tidinställt som kommer upp imorgon, då en väldigt speciell person fyller år, missa inte det!!
 
Nu skall jag hoppa i ett varmt bad och glömma att det är skola imorgon, ha det goooott! ♦

LIFE OF PI

Såg "Berättelsen om Pi" igår och den var precis lika bra som jag trodde. Blir alltid en sån mjukis när jag ser sånna filmer och det blev ju inte bättre för att det var en stor söt tiger med haha. Helt sjukt gulligt att tigern i början ville döda honom men att dom sedan blev bästa vänner. Den hade en bra handling förutom att slutet var ganska oväntat och sorgligt. Den var jättebra gjord och med fina animeringar också så om ni känner er sugna så kan jag starkt tipsa er om denna filmen!!
 

BILDER

Hittade lite bilder från London så tänkte slänga upp dom här... Har jag sagt att jag har världens bästa syskon...?♥
 

MY MASTERPIECE


TIDEN GÅR FORT NÄR MAN HAR ROLIGT

Hej detta är Amanda 13 år, busig och stolt som fan. Galet hur kul man hade på denna tiden och det är först nu man märker att tiden flyger förbi. Jag och mina kompisar var verkligen rebeller när vi var små, vi var kaxiga, galna och trodde vi var coolast i stan. Vi hade verkligen hur roligt som helst vad vi än gjorde och allt var så oseriöst. Det fanns inga måsten och man visste knappt något om livet. Allt var så himla enkelt på den tiden.
 

CRAZY FACTS

Hittade en artikel om 10 saker som ska få dig att leva längre, ni kan ju läsa själva och se om ni håller med..?
Du lever längre om du...
 
  • ...är rik, för då har du mer av ett hormon gör dig lycklig vilket förlänger din livslängd.
  • ...lever i en miljö med kvinnor runt omkring dig, det är dokumenterat att kvinnor sprider glädje omkring sig.
  • ...bor på en grekisk ö, full av bergig terräng som ger dig fysisk aktivitet och hälsosamt matintag bestående av mycket olivolja, örter och naturläkemedel.
  • ...dricker rött vin, man har hittat ett ämne i röda druvor som minskar åldrandet och skyddar kroppen mot diabetes, hjärtsjukdomar och strokes.
  • ...har mycket sex, en studie visar att killar som får många orgasmer lever dubbelt så länge.
  • ...använder tandtråd dagligen, förhindrar röta på insidan av tänderna, detta är ett väldigt stort problem som fortfarande är väldigt ouppmärksammat.
  • ...kan sjunga, det ger minskad stress vilket leder till att kroppen producerar endorfiner, vilket ger fysiska fördelar för hjärt-, lung- buk- och ryggmuskler. 
  • ...blir arg, det är bra för kroppen att då och då släppa ut all inre ilska.
  • ...är milt överviktig, kroppen reagerar bättre på en viktuppgång än viktminskning.
  • ...städar och utför hushållssysslor, det är viktigt att leva i en ren miljö och risken att drabbas av bröstcancer är 30% mindre om du städar.
  • ...äger en katt, katter lindrar stress och ångest och kattens spinnande ger vibrationer och frekvenser som är kända för att hjälpa till med smärtlindring, ben- och muskeltillväxt och sårläkning.

HAPPY

Måste bara säga att jag älskar känslan av att inte veta vad som händer, just nu är det mesta ett stort frågetecken och på något sätt känns det för jävla bra. Typ som att låta slumpen avgöra stora frågor och ta viktiga beslut. Annars har jag alltid velat ha stenkoll på allting och har typ känt mig osäker om jag inte har koll på situationen men nu känns det faktiskt skönt att bara släppa allting. I somras var jag sjukt förvirrad och stod inför ett val som skulle förändra läget för andra och jag visste inte vad jag skulle göra. Jag fick verkligen panik för jag kände att jag inte hade grepp på situationen på det sätt jag hade önskat. Mina bästa vänner blev ju lagom irriterade på mig när det enda jag kunde svara i typ en månad var "jag vet inte".
 
Nu är det typ lite samma sak, jag vet inte vad som händer och känner mig typ som en öppen bok haha. Typ att livet kan fyllas med vad som helst och det är bra vad som än händer. Det känns för jävla bra faktiskt!! ♣
 

ABSOLUT PERFECT


IT'S FRIDAY FRIDAY

Ska ha fredagsmys med mig själv och kolla på vampire diaries och äta kladdkaka. Kom nyss hem från stallet där min hoppträning inte gick sådär jättebra, märks verkligen att det är en riktig hopphäst man sitter på, studsig och svår som faaan. Förutom det rullar väl allt på som det ska, har mycket plugg som sagt men är väldigt osugen på att sätta igång med det. Fick stress skriva min biologi inlämning så den blev väl sådär, men har verkligen ingen motivation till skolan nu. Har matte nationella på torsdag som är väldigt avgörande, det betyget jag får på nationella får jag i hela matte 1c kursen så jag har ganska mycket press på mig. Vet att jag egentligen borde ta tag i skolarbetet men tyvärr finns det så mycket annat som lockar, allt tråkigt blir i princip roligt när man ska plugga och jag är oerhört lättdistraherad. Men jaja, sov iallafall hos en kompis inatt och det var väääldigt mysigt, hade jättetrevligt. Imorgon skall jag gymma och sen träffa släkten och se på melodifestivalen med dom. Tror vi skall vara här eller hos min morbror men hoppas på här för orkar inte göra något imorgon, är skitseg.... 
 
Nu skall jag iallafall hoppa in i min favoritserie och njuta av att bara göra ingenting. Och förresten Mathilda om du ser detta så sitter jag i din säng och dricker din pepsi... rätt åt dig.

DET BÄSTA MED SKOLAN


MORNING

Var vakna rätt länge igår så vi var helt döda imorse vilket resulterade i att vi försov oss... Men nu är vi påväg, råkade ta en tidigare buss så kommer vara i skolan en halvtimma innan vi börjar, seeeegt. Har iallafall bara en lektion idag och sen vet jag inte vad jag hittar på men ikväll ska jag ridaaaaa.




DINNERDATE


WIMMERTRÄFF

Har haft halvdag i skolan idag och sen träffade jag Frida så åkte vi på en typ föreläsning som var ganska intressant. Sedan köpte jag med jordgubbar och åkte till min farfar så satt vi och snackade om allt och ingenting typ, efter en stund kom pappa också och det var jättemysigt och trevligt. Käkade massa gottigott, gosade med tjockisvovven och bara var tillsammans. Har inte träffat dom på ett tag så det var nödvändigt kan man säga, kommer alltid in på stora livsfrågor och dom är så förstående och positiva till allt så det är inte sant. Nu sitter jag i bilen påväg hem och Becka ska sova över, vi har inte träffats på flera veckor så antar att vi kommer sitta uppe halva natten med varsin kopp te och ta igen allt vi missat, ska bli mysigt iallafall.




BEST SHIT EVER


KALLT AVSLUT PÅ EN VÄLDIGT BRA DAG

Haft en jättebra dag i skolan och träffat alla mina saknade gosisar som jag inte träffat på jättelänge, sjukt vad jag tycker om er allihop ♥. Sen missade jag bussen hem och fick stå och vänta vid Mölndals i kylan och nu sitter jag utanför dörren och är utelåst.... Men mamma kommer om 20 minuter och har med sig semlor hoppas jag, så då är det inte lika farligt. Så fort hon kommit och låst upp ska jag mysa till några avsnitt av TVD och bara slappa resten av kvällen, gaaanska OK! ☺


GRUMS

Sitter i bilen och har skit tråkigt, har läst lite i kemiboken men la ifrån den rätt snabbt haha. Fast det är ändå rätt skönt att bara sitta och inte göra nånting, lyssnar på gubbrock typ. Det är typ krig här i bilen mellan min bror och min syster, jättekul att lyssna på för dom är lika efterblivna båda två. Nu ska vi iallafall stanna vid någon restaurang och käka men här får ni lite bilder jag hittade på mammas telefon.


UNDERBARA KUSINER

Ska krypa ner i sängen nu och förhoppningsvis sova länge imorgon, får se om vi tar några åk imorgon bitti eller om vi åker direkt istället. Jag hoppas att vi åker så tidigt som möjligt så vi kommer hem tidigt, vill härifrån nuuuu! Har roliga planer i veckan för jag har massa catching up to do, saknar alla så sjukt mycket och måste uppdateras om alla roligheter jag har missat. Förutom att det är fett öde och ganska segt här så har det vart jättekul att umgås med alla kusinerna för det är inte ofta vi alla är tillsammans, nästa gång blir typ i Båstad i sommar så kommer faktiskt sakna stämningen och alla småttingar. Kan ju liksom lugnt säga att jag har dom bästa kusinerna + syskonen i världen..


VÅFFELSTUGA


FRAMSTEG

Finns inte så mycket att skriva om när jag är här i Sälen, alla dagar ser ungefär likadana ut och det händer inte så mycket. Nu är alla andra borta vid äventyrsbadet och jag njuter av att vara ensam i stugan, blev inte så mycket åk idag för jag blev skittrött och gick in och sov istället. Var ute när liftarna öppnade imorse och det var rena drömmen, backarna var nypistade för första gången på hela veckan så det var helt underbart att åka. Allihop har blivit jätteduktiga nu också, förra året var första gången småbarnen åkte och de var väldigt fega men idag åkte alla i svarta backen! Längtar hem nu faktiskt även fast det är väldigt skönt att inte ha några måsten och bara slappa hela tiden. Kommer förhoppningsvis vara riktigt utvilad när jag kommer hem, vilket kommer behövas för jag har massor av plugg att ta tag i när jag kommer hem.


ONSDAG


BRA AVSLUT PÅ DAGEN

Ligger i bubbelbadet nu med mina två favoriter, haft en jättebra dag i backarna. Alla har blivit jätteduktiga så nu åker vi alla backar tillsammans. Till och med min lilla kusin som är 5 år åkte med i en svart backe idag och killarna åker röda utan problem. Imorgon blir det Trysil vilket säkert blir jättekul, ser fram emot det jättemycket!


EN TANKE

En grej jag tänkt på är att man lär sig av att vara borta från vardagen, även fast det bara är ett kort tag. Man saknar grejer man annars tar för givet och lär sig förhoppningsvis ta vara på det bättre i fortsättningen. Vare sig det gäller relationer, aktiviteter eller intressen så är det väldigt nyttigt att vara avskuren från allt sånt ett tag, iallafall för mig. Alltid när jag är ute och reser eller är borta ett längre tag tänker jag efter och funderar över vad som är värt att kämpa för. Nu har jag kommit på hur mycket min familj betyder och det är något jag lätt glömmer av när jag är hemma och är mitt uppe i massa annat. Men nu när jag sitter här i en stuga mitt ute i ingenstans med bara familjen och släkten har jag kommit fram till att det är ganska mysigt faktiskt. Jag saknar dock pappa och kompisarna där hemma men jag vet att det blir extra roligt att träffa dem om man har varit ifrån varandra ett tag. Jag vet nu tillexempel bättre vilka vänner som är värda att behålla och vilka man inte betyder ett piss för. Jag vill verkligen bli bättre på att avgöra sånt och på så sätt bara lägga energi på äkta vänner. Ska verkligen jobba för att bibehålla de relationer jag bryr mig om även fast det är svårt att få tiden att räcka till. Lite luddiga kvällstankar men hoppas ni fattar vad jag menar. ♥ 

 

STUGAN

Detta är våran stuga, den är väääldigt stor och jag har inte ens varit i alla rum än! Ski in ski out så det är helt perfekt! 

HUNDFJÄLLET

Påväg från hundfjället nu, förutom puckelpisten vid trollskogen sög det! Var jättekallt på fjället också så nu är vi påväg till stugan. Ska vila oss lite innan vi går ut och åker i våra backar igen. Har äntligen hittat stigarna som leder direkt får stugan till backarna så nu är våra fjäll helt klart bäst!!


SOFFHÄNG

Sitter i soffan med Nella och käkar gottigotti och lyssnar på nostalgimusik! Hon hade en av mina gamla spellistor från 2010 på sin dator, blev typ överlycklig när jag såg det!! Förövrigt har jag fetaste träningsvärken redan efter en och en halv dag i backen. Gör så sjukt ont och kommer ju kännas gott i benen imorgon när man tar på sig skidorna igen. Tror vi skulle åka till hundfjället imorgon, blir säkert bra... Nu ska jag kolla runt lite på telefonen och om en stund går vi väl ner och lägger oss. Ha det gotttt


BADBUSSEN

Sitter på badbussen påväg tillbaka till stugan, har vart och badat på äventyrsbadet. Det var jättegött och vi var inne på spat också! Det var riktigt nice då dom hade ångbad, tropiskt regn, varmkällor och massa bastuar, jätteroligt för barnen också. Nu väntar tacos på oss där hemma, är riktigt hungrig och sedan blir det efterrätt!


LIFT

Sitter i liften nu upp på fjället, ska ta sista backen nu och sen åka tillbaka mot stugan. Ska iväg till badhuset också men får se hur vi kommer dit, massa bilar har åkt i diken och vi kom knappt upp för sista backen till huset för det är så mycket snö! Blir säkert nice att bada i allafall, uppdaterar när jag kan!


EMILY PETTERSEN

Jag är så himla glad att jag träffade dig för du är världens underbaraste och snällaste människa. Vi kom varandra så nära på så otroligt kort tid, och så bra vi klickade tillsammans tror jag inte jag gjort med någon annan. Det känns som vi har känt varandra hela livet och jag är säker på att vi kommer vara vänner livet ut. Jag vet att du läser detta och vill bara säga att det är helt sjukt hur mycket jag tycker om dig, jag har alltid galet kul med dig och det är något jag värderar jättehögt! Jag kommer alltid finnas där för dig och är glad över att vi lärt känna varandra så bra. Vi skall gå hand i hand genom livet och har de bästa åren framför oss, vi skall göra världen osäker och våran resa börjar NU. Love you bestie, du är guldvärd 
 

SÄÄÄLEN

Sitter i stugan nu och käkar middag, blev lite strul förut med nycklarna och under tiden byggde vi en igloo haha. Vi sprang iallafall in först i stugan och paxade det bästa rummet så nu har vi hela undervåningen för oss själva! Har kommit på att det var nog bra för mig att jag följde med, kommer ha så tråkigt att jag inte kommer ha något bättre för mig än att plugga. Nästan så att jag ser fram emot att sjunka ner i gungstolen med biologin! Stugan är iallafall jättemysig och mysfaktorn är hög, kan lägga upp lite bilder senare i veckan ☺. Har lite planer för veckan och eftersom vi har bastu och bubbelbad i huset ska vi göra det så ofta vi orkar. Sedan ska vi även gå ned till badhuset och se vad annat skoj det finns på torget.


HÖGFJÄLLET

Har åkt sedan 10 imorse, nu är vi i högfjället och det suger! Tog typ 40 minuter att åka hit på PLAN mark och nu väntar vi på bussen tillbaka till lindvallen! Ikväll blir det bubbelbad och bastu som gäller! ☺


ON THE ROAD AGAIN


HA DET

Jappjapp nu är det dags, familjen annorlunda drar iväg norrut. Med väldigt blandade känslor måste jag säga då jag vet att jag kommer längta hem om några dagar... Snö och kyla är verkligen inte min grej och jag hade hellre spenderat lovet hemma med vänner. Har så sjukt mycket plugg jag måste ta tag i under veckan som jag vet jag kommer sega med, men jag måste verkligen!! Åhhhhhhhh...... Aja skall inte klaga då jag har världens bästa familj och släkt, kunde vart värre liksom. Kommer sakna pappa som stannar hemma dock.


FRAMME I LYSEKIL

Framme i Lysekil nu, är skittrött men ska bara sega här hela dagen. Ligger i soffan med min lillebror och kollar Arsenal matchen på ipaden. Skall strax äta pannkakor också så det blir mumsigt!


HA DEEET

Sitter i bilen nu som är helt fullpackad, haha ska iallafall åka upp till Lysekil nu där vi stannar resten av dagen. I natt rullar vi vidare mot Sälen och imorgon är vi förhoppningsvis där när liftarna öppnar! Har iallafall haft en seg dag än sålänge, sov ut och så tog det ganska lång tid att packa också. Har busbråkat med min syster hela dagen så det blir säkerligen en fullspäckad vecka, hade ju dött av tristess om inte hon och Nella vart med. Nu skall jag lyssna vidare på min systers ghettomusik!! ☺


FYRA FAVORITER

Åååh vad jag tycker om er, även fast jag ibland suger på att visa det. Måste bara säga att jag har världens underbaraste vänner och jag är galet tacksam för det.


VÄNTAR PÅ SKJUTS

Dagen började med att jag försov mig för tredje dagen i rad, snacka om att min kropp redan ställt in sig på lov. Åkte iallafall till skolan och sedan kom Alfis och stannade hela dagen. Visade henne runt skolan och snackade med rektorn och förhoppningsvis får hon kanske börja efter lovet! Hade verkligen vart skitkul så vi får väl se hur det blir med det, håller tummarna iallafall! Sedan gick jag, Emily och Alfrida en sväng på stan innan vi hamnade på espresso house. Skit jobbigt att gå runt med väskan för jag har med mig hela skolan hem typ. Blir verkligen inget chill lov för mig då jag har svin mycket att göra! Sedan åkte jag iallafall upp till stallet och hopptränade med älsklings estebaño, det gick väl sådär. Fick även reda på att den 14 April åker vi till Alleby för att tävla första omgången av bohuscupen, detta året skall vi ha revansch! Förra året vann vi första omgången och fick massa individuella placeringar och låg jättebra till inför finalen men då blev en häst sjuk så vi kunde inte åka. Så kan det gå men detta året, då jävlar!!!


DET VAR BÄTTRE FÖRR


FYSIK

Skolan var as lugn idag, blir lätt så då man har sovmorgon!! Alla var helt efterblivna och lektionerna var typ flummiga så det var ganska chill. Kommer faktiskt sakna alla på lovet, har fått en jävla massa plugg och har så mycket att ta tag i så det är inte sant... Vill verkligen göra allt bra men kommer aldrig klara av att lägga ner tid och energi på varenda arbete, det är för mycket!! Idag efter skolan åkte jag in till stan med Emily och Max och var där en stund, sedan åkte jag hem och nu skall jag sätta igång med fysikläxan som skall vara klar tills imorgon. Men fysik är hundra gånger roligare än kemi och matte som båda är mina hatämnen så det ska nog gå bra. Imorgon ska min kompis komma till skolan då hon förhoppningsvis kan börja i min klass, hoppas hoppas för det hade verkligen vart skitkul!!!


FÖRLÅT DÅ BLUEBERRY LIPS

 

PÅVÄG

Försov mig idag igen men nu är jag påväg till skolan iallafall, #ostabilt jag vet. Hann inte käka frukost heller så ska köpa med scones med cream cheese och ost, såååå gott! Har matte, kemi och svenska idag och sedan skall jag förbi stan med en kompis och köpa en tröja, tror vi stannar i stan ett tag också!

Har förresten kommit på hur mycket jag älskar att åka pendeltåget, sååå mycket mysigare än både buss och spårvagn! Fattar inte varför jag inte tagit pendeln tidigare.... Ha en bra dag allihop!! ♥


SKRIDSKOR

 


CANDY KING

Haft världens sockersug hela dagen, helt galet. Förrut när jag var på väg till stallet var godis det enda jag kunde tänka på och så fort jag kom fram köpte jag massor haha. När jag kom hem avslutade jag med två feta skålar glass, hörde jag nyttig eller?!?!?! Imorgon ska jag köpa en fet godispåse innan skolan så jag har något att smaska på hela dagen, blir nog bra. Förresten är det bara två dagar kvar till sportlov!!! ♥
 

CHILL ONSDAG

Hade bara en lektion och två labbar idag så det var ganska chill! Ska dock skriva två labbrapporter hemma som kommer va as segt!!! Haha låter som största nörden nu men fy vad glad man blir när man lyckas med en labb! Idag var sista dagen att välja inriktning och individuella val till tvåan och jag har haft panik hela dagen då jag inte vetat vad jag vill läsa. Funderade länge på den biovetenskapliga inriktningen men det slutade med att jag bara valde spanska. Så nu taggar jag att läsa 3 kurser i trean, engelska 7, bioteknik och något mer. Det blir säkert bra!!!

Nu är jag iallafall hos min farmor och farfar och bara umgås eftersom vi inte setts på länge, mysigt då jag har en väldigt nära relation till min farfar! Sedan skall jag bege mig till stallet och det är väl ungefär så min onsdag ser ut...


DJANGO

Idag efter skolan åkte jag och Emily och fikade på espresso house, jättemysigt som alltid med mitt hjärta. ♥
Sedan mötte vi upp killarna + Sofie och drog till bergakungen och såg Django Unchained. Den var mycketmycketmycket bättre än vad jag trodde, rekommenderar den verkligen!! Den var sjukt rolig och handlingen var bra, sen blev det ju inte sämre för att Jamie Foxx och Leonardo Dicaprio hade huvudrollerna! Frös dock ihjäl på vägen hem då jag inte riktigt hade dom bästa kläderna, det snöade rakt i nacken på mig och fick stå och vänta på Mölndals station i typ en kvart. Nu har jag iallafall tagit en varm dusch och funderar på om jag ska plugga kemi eller krypa ner i sängen, får se hur det blir, vi hööööörs!


HÄSTNÖRD

Funderar på hur jag ska göra med ridningen. En del av mig säger att jag ska sluta efter sommaren och en annan del säger att jag ska fortsätta. Efter sommaren kommer jag inte få rida ponny längre då jag är förstor och snart för gammal, så istället vill dom göra typ en "young rider" grupp för oss i tävlingsgruppen. Våran tävlingsgrupp har hela tiden varit den bästa ponnygruppen men nu kommer vi hamna i andra hand bland storhästarrna. För det första kommer skillnaden vara STOR då jag typ aldrig hoppat storhäst seriöst och för det andra verkar det skittråkigt. Jag tycker hela charmen med hoppningen är actionen och buset och det är något de flesta storhästar saknar, jag lockas inte av att styra runt en bana på en häst som gör exakt det man ber den om. Låter kanske skevt men tror de flesta som håller på med hästar fattar vad jag menar.
 
Jag brinner inte för det längre men samtidigt har det varit en så stor del av min barndom att det kommer kännas fett tomt om det försvinner, det har liksom alltid funnits där. Jag vet att jag kommer sakna det men samtidigt finns det så mycket annat jag vill göra som jag inte har tid med i nuläget plus att jag verkligen vill satsa på skolan. Tyvärr går jag ju en linje som kräver massa plugg och mer kommer det bli i tvåan, tyvärr är det svårt att få tid för allt jag borde göra då jag är sämst på att strukturera dagarna. Blev det kanske en lite luddig text men jag hoppas ni förstår vad jag menar, ni andra kan väl bara glömma att ni har läst detta! ♫♥
 

SKRIDSKOR

Har åkt skridskor på heden nu med klassen, ganska ok men jag var väldigt ringrostig haha. Nu sitter vi på Paprika och käkar, skitgott! Snart skall vi bege oss tillbaks till skolan och ha två lektioner innan vi slutar!


TJADÅ

Eftersom jag åker på lördag och är borta en vecka så har jag bestämt att fram tills jag åker ska jag hitta på roliga saker varje dag! Vanligtvis hinner jag inte träffa kompisar så ofta som jag hade velat då jag oftast har mycket plugg och när jag inte har det är jag svintrött. Men denna veckan skall bli en riktig kompisvecka då jag kommer sakna dom fett mycket när jag är borta! Jag börjar redan imorgon med att gå på bio med gosisarna i klassen! Vet inte vilken film det blir då killarna redan hade sett den jag ville se, men aja det blir nog bra ändå...
 
Här får ni en ful bild på två fula människor. ♥
 

POWERNAP NEXT

Haft en ganska lugn dag i skolan idag, bara lugna ämnen så de har vart gött. Dagens höjdpunkt var när jag fick reda på att jag har möjlighet att få B i matte!!! Haha det har gått skitdåligt för mig i matten och jag har legat ett helt kapitel back så blev as överraskad! Måste bara prestera på nationella så nu är det hårdplugg som gäller fram tills dess.

När jag kom hem märkte jag att jag hade glömt stänga av värmen imorse så mitt rum var typ 30 grader varmt så nu skall jag lägga mig i min varma säng och vänta på att alla kommer hem, tror jag och mamma ska åka och träna ikväll och kanske följer även min syster med. :)


TATTOO BY RIS

Fick en tatuering av en kompis idag som vid första anblicken kan verka lite småsöt, men när man fattar innebörden....


SUMMERDAYS

Min gosiga vän Lara la upp lite gamla sommarbilder på Facebook och gud vad jag saknar sommaren! Känslan att kunna dra och bada det första man gör på morgonen eller att bara ligga på bambataket hela dagen. Denna sommaren ska jag verkligen ta vara på tiden och bara njuta av att vara ledig, ska antagligen utomlands med några kompisar om alla får och såklart tennisveckan i Båstad. Åhhh längtar verkligen till värmen, kunna lämna jackan hemma och gå runt med bara ben. Hög mysfaktor på den alltså!


SÖNDAGS PLUGG

Nu skall jag sätta mig med matten och förhoppningsvis räkna ikapp de sidor jag missat under veckan, ska egentligen hålla ett sjukt tempo och räkna typ 12 sidor per vecka och jag har gjort typ 2 haha. Men med lite gott att smaska på blir det iallafall lite mysigare så nu skall jag hoppa in i matten, ha det goooooott!
 

13/6 2012

Kollade igenom gamla mappar på datorn och hittade massa gamla bilder från 9ans skolavslutning. Helt sjukt då det känns så himla långt bort men när jag såg bilderna kom känslorna tillbaks. Kommer verkligen ihåg hur det kändes när bilderna togs och kommer ihåg ovissheten man kände. Efter 10år tillsammans skulle 9b gå skilda vägar och det kändes verkligen tungt.
 
Ganska sjukt ändå hur fort tiden faktiskt gått, det var typ 8 månader sen man satt där på bänkarna på skolgården. Kommer ihåg alla känslor och hur tom man kände sig efter man fått sina betyg då man insåg att detta verkligen var slutet. Efter avslutningen åkte vi tjejer hem till en tjej i klassen och grillade och hade det mysigt. Vi kollade även på en film som alla elever fått där det var bilder och filmer från klassresan i Polen och då föll det verkligen många tårar. Resan till Auschwicz förändrade verkligen allt för det var då man lärde känna alla på riktigt och det var även då klassen blev riktigt tight. Saknade tider men är ändå glad att slippa allt det gamla, skolan var verkligen kass och varje dag var sig lik, ganska trist faktiskt. Sista året var klassen iallafall jätteskön och måste erkänna att man saknar vissa personer lite grann.... Bästa klassen <3


 
 
 

MELLOKVÄLL

Nu är släkten här och kollar melodifestivalen, det är typ tradition för oss men så jävla B! Hela gänget sitter och taggar skidresan men jag börjar typ få ångest nu, en hel vecka i ödemarken med bara familjen och kusinerna. Missar både alla hjärtans dag och min bästa väns födelsedag... Men jaja, det kommer bli bra och skidåkning är aldrig fel!! :) Nu ska jag smaska på cupcakes och umgås med favvokillarna ha det gött!!


KUSINVITAMIN

Vaknade precis efter första riktiga sovmorgonen på hela veckan, skit skönt! Nu är iallafall min kusin Oskar här så jag ska mysa med honom, får väl se vad vi hittar på! :)


FOOD HÄNG

Efter skolan åkte jag hem till mitt sötaste kex Frida och lagade mat hehe. (Hon gör alltid mat till mig). Det var iallafall skitgott och sen gjorde vi inte så mycket låg mest i soffan och slappade... Älskar sånna lugna dagar när man inte har några måsten och bara kan göra vad man känner för. Har tyvärr ej sånna dagar ofta nu när jag har haft en himla massa plugg, träning och ridning. Men sådana tillfällen värderar jag högt och hade jag fått välja hade jag legat i hennes soffa varje dag haha.


RSS 2.0