HELLO AGAIN

Det har stått tomt här ett tag och en del har hänt sen dess, allt har gått från att vara ganska dåligt till att bli väldigt väldigt bra! Är lycklig och glad i kroppen just nu och det beror nog på en mängd saker. Så här kommer lite tips till er:

- Håll hårt i den ni älskar och visa det för personen varje dag. Man blir så mycket gladare då! :)

- Glöm inte bort vilka dina riktiga vänner är, de som brys sig om dig och finns där när du behöver prata skall du hålla hårt i, de som vänder kappan efter vinden säger jag tack och hej till :)

- Hitta roliga saker i vardagen och planera in något roligt varje dag, även fast det bara är något litet. Då längtar man hela tiden efter något nytt och då går dagarna fort kan jag lova.

- Ibland kan det vara mysigt att tänka tillbaks på saker som hänt men drunkna förfan inte i gamla minnen!! Blicka framåt annars kommer det kännas som ingenting går framåt.

- Njut av varje dag, även fast det är kallt och grått ute tycker jag ändå det är mysigt. Man längtar efter att komma hem på eftermiddagarna och hur ofta gör man det på somrarna egentligen?? Nä vintern är helt klart mysigast.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0